ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός Superfoods – Ρεάλ Μαδρίτης: Τι ποντάρουμε για να πάμε… ταμείο! (photos)

Παναθηναϊκός Superfoods – Ρεάλ Μαδρίτης: Τι ποντάρουμε για να πάμε… ταμείο! (photos)

Ευρωλίγκα | Παναθηναικός – Ρεάλ: Οι στοιχηματικές μας προτάσεις για το δεύτερο αγώνα των play offs της Ευρωλίγκας.

Ο εξάστερος υποδέχεται απόψε στις 21:15 (Live Chat Leoforos.gr/Novasports 2) τη Ρεάλ Μαδρίτης στη δεύτερη αναμέτρησή τους στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός την Τρίτη (17/4) συνέτριψε την ισπανική ομάδα (95-67) και έκανε το 1-0 στη σειρά και απόψε θέλει να υπερασπιστεί την έδρα του και να ταξιδέψει στη Μαδρίτη για να κερδίσει το εισιτήριο για το Final 4 του Βελιγραδίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ

Τι θα ποντάρουμε όμως στο σημερινό αγώνα; Οι προτάσεις που προσφέρονται από τον ΟΠΑΠ είναι πάρα πολλές και εμείς θα σας προτείνουμε τις πιο… safe για να πάτε ταμείο.

Παναθηναϊκός – Ρεάλ: 1 ημιχ./1 τελ.

Οι «πράσινοι» έρχονται στην αποψινή αναμέτρηση με… σπασμένα τα φρένα, έχοντας τη ψυχολογία 100% με το μέρος τους. Το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο -για άλλη μια φορά- από 18.000 φιλάθλους και αυτό θα δώσει ώθηση στους παίκτες του Πασκουάλ από το πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα. Γι’ αυτό θα επιλέξουμε τον άσο ημίχρονο, άσο τελικό με απόδοση 1,82.

Πρώτος σκόρερ αγώνα: Μάικ Τζέιμς

Ο Αμερικάνος γκαρντ ήταν πρώτος σκόρερ στον πρώτο αγώνα πετυχαίνοντας 24 πόντους σε μόλις 26:49 λεπτά! Ο Τζέιμς δείχνει τον τελευταίο μήνα πως είναι… on fire, γι’ αυτό και θα ποντάρουμε πάνω του, με απόδοση 3,30.

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει τη δυνατότητα να ποντάρουμε σε νίκη των γηπεδούχων και ταυτόχρονα πρώτο σκόρερ τον Αμερικάνο με απόδοση 4,50.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2018: Το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι και τον τελικό