ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2020 – LIVE BLOG: Κυρίαρχοι Ιταλοί πήραν την πρόκριση στους «16»

Euro 2020 Ιταλία - Ελβετία
AP Photo

Euro 2020: Με τον αγώνα Φινλανδία – Ρωσία ξεκίνησε (0-1) η δεύτερη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στη συνέχεια οι Ουαλοί κέρδισαν την Τουρκία 2-0, φτάνοντας τους τέσσερις βαθμούς, αφήνοντας στην τελευταία θέση τους Τούρκους με μηδέν. Στον τελευταίο αγώνα της βραδιάς, οι Ιταλοί κέρδισαν πανεύκολα τους Ελβετούς (3-0) και πήραν την πρόκριση στους «16» του θεσμού. 

Ξεκίνησε η δεύτερη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τον αγώνα της Φινλανδίας με τη Ρωσία.

Οι Ρώσοι με γκολάρα του Μίραντσουκ πήραν το πολύτιμο «τρίποντο» και έμειναν ζωντανοί στην υπόθεση πρόκριση. Οι σκληροτράχηλοι Φινλανδοί παρέμειναν στους τρεις βαθμούς.

Διαβάστε όλα τα νέα για το Euro 2020 ΕΔΩ

Στον αγώνα που ξεκίνησε στις 19:00 στο Μπακού, η Ουαλία πήρε μία μεγάλη νίκη απέναντι στους Τούρκους. Με πρωταγωνιστές τους Μπέιλ και Ράμσεϊ, η ομάδα του Πέιτζ επικράτησε με 2-0, σβήνοντας σχεδόν τις ελπίδες της Τουρκίας για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο τελευταίο αγώνα της βραδιάς, η πανίσχυρη Ιταλία επικράτησε της Ελβετίας 3-0 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση μαζί με την Ουαλία. Μένει να δούμε την τελευταία αγωνιστική ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει την πρώτη και τη δεύτερη θέση, καθώς παίζουν μεταξύ τους.

Θυμηθείτε την εξέλιξη των αγώνων του Euro 2020