ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2020 - LIVE BLOG: «Κόλλησε» στο... μηδέν η Αγγλία - Βήμα πρόκρισης για Σουηδία, Τσεχία

Euro 2020

Euro 2020: Δείτε λεπτο προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων της Παρασκευής (18/6) στο 16ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Η Σκωτία πήρε 0-0 από την Αγγλία στο Wembley κι εξακολουθεί να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση.

Από τη στιγμή που δεν έβαλαν νωρίς γκολ, οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τη μαχητική Σκωτία, η οποία πήρε βαθμό ελπίδες στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η Αγγλία έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» μια θέση στους «16» και την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν ντέρμπι κορυφής με την Τσεχία.

Τσεχία και Κροατία έμειναν ισόπαλες (1-1) στην αναμέτρηση που έγινε στη Γλασκώβη. Οι Τσέχοι μετά τη νίκη επί της Σκωτίας πήραν άλλον έναν πολύτιμο βαθμό που τους φέρνει πιο κοντά στα νοκ άουτ ματς του Euro. Από την άλλη οι Κροάτες πήραν τον πρώτο τους βαθμό που κρατά «ζωντανές» τις ελπίδες πρόκρισης.

Με πέναλτι του Φόρσμπεργκ η Σουηδία λύγισε 1-0 τη Σλοβακία κι έκανε καθοριστικό βήμα πρόκρισης για τα νοκ άουτ ματς της διοργάνωσης. Σε ένα ματς που καμία δεν ήθελε να ρισκάρει, οι παίκτες του Γιαν Άντερσον ανέβασαν την πίεση τους στο δεύτερο μέρος και δικαιώθηκαν!

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων της Παρασκευή (18/6)