ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE, Europa League: Οι ημιτελικοί με Γιουβέντους – Σεβίλλη και Ρόμα – Λεβερκούζεν

Europa League, Europa Conference League
EPA/Riccardo Antimiani

Europa League: Δείτε LIVE την εξέλιξη των πρώτων αγώνων από τα ζευγάρια των ημιτελικών, Γιουβέντους – Σεβίλλη και Ρόμα – Λεβερκούζεν | Παράλληλα ενημερωθείτε και για τα εξέλιξη των αναμετρήσεων Φιορεντίνα - Βασιλεία και Γουέστ Χαμ - Άλκμααρ για του «4» του Europa Conference League.

Γιουβέντους, Σεβίλλη, Ρόμα και Λεβερκούζεν βρίσκονται ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό, με εκείνη που θα καταφέρει να κατακτήσει το Europa League, να παίρνει και το εισιτήριο για το ερχόμενο Champions League.

Η Γιουβέντους χωρίς να εντυπωσιάσει έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι εδώ κι ονειρεύεται το μοναδικό τρόπαιο που μπορεί να κατακτήσει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι «μπιανκονέρι», βέβαια, θα πρέπει να αποκλείσουν την ομάδα συνώνυμο του Europa League. Ο λόγος, φυσικά, για τη Σεβίλλη, η οποία πρωταγωνιστεί στη διοργάνωση, ακόμα και σε μια χρονιά που βρέθηκε να παλεύει για την παραμονή της στη LaLiga. Η ομάδα της Ανδαλουσίας κυνηγάει την έβδομη κούπα της.

Στον άλλο ημιτελικό, η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο θα επιδιώξει να στηριχθεί και πάλι στη δυναμική που της προσφέρει το «Ολίμπικο», στο οποίο μετράει μόλις μια ήττα στους τελευταίους 25 ευρωπαϊκούς αγώνες. Η κάτοχος του Europa Conference League αντιμετωπίζει τη Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος κυνηγάει την πρώτη πολύ μεγάλη επιτυχία στην προπονητική καριέρα του.

Φιορεντίνα, Βασιλεία, Γουέστ Χαμ κι Άλκμααρ έζησαν απογοητεύσεις την τρέχουσα σεζόν στα εγχώρια πρωταθλήματα. Η παρουσία τους στα ημιτελικά του Europa Conference League, μοιάζει μια μοναδική ευκαιρία για να κατακτήσουν ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο και να… ανανεώσουν την παρουσία τους στην Ευρώπη την ερχόμενη σεζόν. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα που θα φτάσει ως το τέλος του δρόμου, πέρα από το τρόπαιο θα κερδίσει και μια θέση στο Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων σε Europa League και Europa Conference League

Σχετικές ειδήσεις