ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE Europa League, Conference League: Τρομερός ΠΑΟΚ, πήγε για το... θαύμα ο Παναθηναϊκός

Europa League, Europa Conference League
Intime News

Europa League & Europa Conference League: Δείτε LIVE την εξέλιξη των αναμετρήσεων ΑΕΚ – Μπράιτον, Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός, Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός και Άιντραχτ Φρανκ. – ΠΑΟΚ.

Έντονη αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα της Πέμπτης (30/11) για τους τέσσερις εκπροσώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στον Α’ όμιλο του Europa League ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φράιμπουργκ στην Γερμανία, η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπράιτον στο πλαίσιο του Β’ ομίλου και ο Παναθηναϊκός «δοκιμάζεται» στο «Κεράμικα» κόντρα στη Βιγιαρεάλ για τον ΣΤ’ όμιλο. Ντέρμπι κορυφής κόντρα στην Άιντραχτ δίνει ο ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη για τον 7ο όμιλο του Conference League.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 4 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τους γηπεδούχους και τη Γουέστ Χαμ, που δοκιμάζεται στην Σερβία κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα που είναι 4η με 1 βαθμό.

Η ΑΕΚ έχασε έδαφος με τις δύο ήττες από τη Μαρσέιγ και θέλει μόνο τη νίκη και συνάμα το «τρίποντο» για να «πιάσει» στη δεύτερη θέση τους Βρετανούς, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 3η θέση με 4 βαθμούς, δύο λιγότερους από το «κίτρινο υποβρύχιο» και τρεις περισσότερους από την Μακάμπι Χάιφα, με τη διαφορά πως οι Ίβηρες και οι Ισραηλινοί έχουν ένα ματς λιγότερο, αυτό που θα γίνει την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου σε εξ αναβολής για την 3η αγωνιστική.

Το ντέρμπι στο στάδιο της Φρανκφούρτης έχει την… ταμπέλα του τελικού για Άιντραχτ και ΠΑΟΚ, αφού ο νικητής θα εξασφαλίσει, σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά και κατ’ επέκταση την απ’ ευθείας πρόκριση για τους «16» και όχι έναν ακόμα γύρο στα play offs με ομάδα που θα προκύψει από το Europa League.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

Σχετικές ειδήσεις