ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελλάδα-Κόσοβο: Για το αήττητο και την κορυφή! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Ελλάδα-Κόσοβο: Για το αήττητο και την κορυφή! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Η Ελλάδα υποδέχεται το Κόσοβο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Nations League και στοχεύει στη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή του ομίλου της στην Γ' κατηγορία.

Η εθνική ομάδα ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο, μετρώντας δύο νίκες και μια ισοπαλία και θέλει να συνεχίσει το σερί του, παραμένοντας στην κορυφή του τρίτου γκρουπ. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση θα κερδίσει την άνοδο στη Β' κατηγορία.

Το Κόσοβο από την πλευρά του μετράει μόλις έναν πόντο, εκείνον που πήρε με το 1-1 με τη Μολδαβία. Να θυμίσουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε επικρατήσει με 2-1 στο ματς του πρώτου γύρου στην Πρίστινα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν'τ Σχιπ διαθέτει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, με εξαίρεση φυσικά τους Μασούρα και Μπακάκη που είχε αποκλειστεί εξ αρχής καθώς ήταν τραυματίες. «Το πρωί της Τετάρτης θα αποφασίσω για την ενδεκάδα. Όλα τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση. Είναι όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι. Τα παιδιά είναι συνηθισμένα να παίζουν απαιτητικά παιχνίδια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός προπονητής.

Εικόνες από την τελευταία προπόνηση της Εθνικής

Ο αγώνας Ελλάδα-Κόσοβο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και θα ξεκινήσει στις 21:45. Όπως συμβαίνει με τα ματς της Εθνικής θα έχει «διπλή» τηλεοπτικά μετάδοση, από το CosmoteSport1HD και το Open.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr