ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Ομάδα που έπαιζε με κόσμο ανακοίνωσε 11 κρούσματα!

Champions League: Ομάδα που έπαιζε με κόσμο ανακοίνωσε 11 κρούσματα!

Σοκ στη Ντιναμό Κιέβου, η οποία γνωστοποίησε 11 κρούσματα κορονοϊού - Η ουκρανική ομάδα έδωσε και τα δύο ματς της στο Champions League με την παρουσία κόσμου.

Μάλιστα, η αναμέτρηση της ουκρανικής ομάδας με τη Γιουβέντους στις 20 Οκτωβρίου έγινε στο σχεδόν γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου. Οι εικόνες θύμιζαν προ-κορονοϊού εποχή, καθώς το παρών είχαν δώσει σχεδόν 15.000 φίλαθλοι.

Και το δεύτερο ματς της Ντιναμό, όμως, έγινε με την παρουσία κόσμου. Για την ακρίβεια 10.000 Ούγγροι βρέθηκαν (στις 28/10) στη Groupama Arena για να παρακολουθήσουν τη Φερεντσβάρος κόντρα στην ουκρανική ομάδα.

Δύο ημέρες πριν τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων, η Ντιναμό ανακοίνωσε 11 κρούσματα κορονοϊού! Εκ των οποίων έξι είναι ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Γκεόργκι Τσιταϊσβίλι, Ντένις Γκάρμας, Μίκελ Ντούελουντ, Αλεξάντερ Καραβάεφ, Τουντόρ Μπελούτσε και Μίκολα Σαπαρένκο.

Επίσης, πέντε ακόμα στελέχη βρέθηκαν θετικοί, ανάμεσα τους ο βοηθός προπονητή, Εμίλ Καράς. Όλοι τέθηκαν σε καραντίνα, χωρίς κάποιος να έχει σοβαρά συμπτώματα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: O Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε έμπνευση του!