ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Συναγερμός» με Μασούρα: Χτύπησε και είναι αμφίβολος για το Ελλάδα - Κύπρος

«Συναγερμός» με Μασούρα: Χτύπησε και είναι αμφίβολος για το Ελλάδα - Κύπρος
INTIME.GR

Νέο πρόβλημα για την Εθνική ομάδα για το φιλικό της Τετάρτης με την Κύπρο στην Ριζούπολη αλλα και τους δυο αγώνες για το UEFA Nations League καθώς ο επιθετικός του Ολυμπιακού αποχώρησε από την προπόνηση

Πρόβλημα με τον Γιώργο Μασούρα προέκυψε στην Εθνική Ομάδα, ένα 24ωρο πριν από το αυριανό (Τετάρτη 11/11, 16:45) φιλικό με την Κύπρο στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ο 26χρονος εξτρέμ του Ολυμπιακού γύρισε το πόδι του σε μία άσκηση κι εγκατέλειψε το πρόγραμμα, φεύγοντας αμέσως μετά την προπόνηση για εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Η παρουσία του στο φιλικό με την Κύπρο είναι κάτι παραπάνω από αμφίβολη και ο Τζον Φαν'τ Σιπ θα χρειαστεί πιθανότατα, να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του όσον αφορά το βασικό σχήμα.

Από εκεί και έπειτα, όλα τα τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού που έγιναν στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ της Εθνικής Ομάδας, ήταν αρνητικά.

Εκτός με Κύπρο ο Κυριακόπουλος

Στην Ιταλία παραμένει ο Γιώργος Κυριακόπουλος και δεν προλαβαίνει τον αυριανό φιλικό αγώνα (11/11, 16:45) της εθνικής με την Κύπρο. Ο 24χρονος αμυντικός της Σασουόλο δεν κατάφερε να μεταβεί στην Ελλάδα λόγω της καραντίνας στη Σασουόλο. Ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται σε αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν όλα τα μέλη της ιταλικής ομάδας και αν τα αποτελέσματα του Κυριακόπουλου βγουν αρνητικά, τότε θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής για τα ματς με με Μολδαβία και Σλοβενία που ακολουθούν στο Nations League.

Οριστικά στην Τούμπα ο αγώνας με τη Σλοβενία

Οριστικά στο γήπεδο της Τούμπας θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδας με τη Σλοβενία (18/11), για την 6η και τελευταία αγωνιστική του UEFA Nations League, όπως ενημέρωσε κι επίσημα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την Τρίτη (10/11). Ο λόγος της «μετακόμισης» από το ΟΑΚΑ, είναι η πολύ κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του σταδίου και οι εργασίες ανάπλασης στο χλοοτάπητα, που έχουν ήδη ξεκινήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Στο γήπεδο Τούμπας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου η αναμέτρηση Ελλάδα-Σλοβενία, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του UEFA Nations League. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:45 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το OPEN BΕYOND και την COSMOTE TV».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Εφιάλτης σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα - Όλη η Ελλάδα μολυσμένη