ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορονοϊός - Premier League: Με κόσμο η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ – Κεκλεισμένων στο Μάντσεστερ!

Κορονοϊός - Premier League: Με κόσμο η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ – Κεκλεισμένων στο Μάντσεστερ!

Premier League: Μετά τις 2 Δεκεμβρίου οι φίλαθλοι επιστρέφουν στα αγγλικά γήπεδα, όχι όμως σε όλα – Δείτε ποιες ομάδες θα έχουν κόσμο και ποιες όχι στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Στο πλαίσιο των εξαγγελιών που έκανε ο Μπόρις Τζόνσον για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, έγινε γνωστό ότι ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα μετά τις 2 Δεκεμβρίου όταν και θα αρθεί το lockdown.

Αυτό, βέβαια, θα συμβεί μόνο στις πόλεις που βρίσκονται στα επίπεδα επικινδυνότητας 1 και 2, όπως για παράδειγμα το Λονδίνο και το Λίβερπουλ. Οι δυο πόλεις κατατάσσονται στη δεύτερη κατηγορία, κάτι που συμβαίνει ότι οι ομάδες τους θα έχουν φιλάθλους στα ματς τους, αλλά δεν θα ξεπερνούν τους 2.000.

Οι σύλλογοι της Premier League που θα δουν κόσμο στα γήπεδα τους είναι οι Άρσεναλ, Μπράιτον, Τσέλσι, Κρίσταλ Πάλας, Έβερτον, Φούλαμ, Λίβερπουλ, Σαουθάμπτον, Τότεναμ, Γουέστ Χαμ.

Αντίθετα, οι ομάδες που βρίσκονται σε περιοχές με υψηλό επίπεδο επικινδυνότητας (βλ. κατηγορία 3) θα συνεχίσουν να αγωνίζονται κεκλεισμένων των θυρών. Αυτές είναι οι: Άστον Βίλα, Μπέρνλι, Λιντς, Λέστερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Νιουκάστλ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Γουέστ Μπρομ, Γουλβς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Η Ελλάδα ξεπέρασε το μέσο όρο της Ε.Ε. σε νέους θανάτους ανά εκατομμύριο πολιτών