Γαλλία: Εφτά τραυματίες, 25 συλλήψεις και... αναβολή στο Μαρσέιγ-Ρεν (videos)

Newsbomb

IG : omdaily13

Γαλλία: Τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο προπονητικό κέντρο της Μαρσέιγ οδήγησαν στην αναβολή της αποψινής αναμέτρησης με τη Ρεν. - Χτυπήθηκε ο Ισπανός αμυντικός, Άλβαρο Γκονθάλεθ

Η κακή πορεία της Μαρσέιγ εξαγρίωσε τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι το απόγευμα του Σαββάτου (30/1) βρέθηκαν έξω από το προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

Ο εξαγριωμένος κόσμος έβαλε φωτιά σε δέντρα και προσπάθησε να μπει μέσα, με αποτέλεσμα να γίνει μάχη σώμα με σώμα με την αστυνομία. Μάλιστα, από τα σοβαρά επεισόδια τραυματίστηκαν εφτά αστυνομικοί, ενώ αντικείμενο δέχθηκε κι ο Ισπανός στόπερ, Αλβάρο Γκονθάλεθ. Οι Αρχές προχώρησαν σε 25 συλλήψεις!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στη Γαλλία συνολικά βρέθηκαν στο προπονητικό 400 οπαδοί, οι οποίοι ανάρτησαν υβριστικά πανώ κατά της διοίκησης και των παικτών, ενώ 50 εξ αυτών κατάφεραν να μπουν μέσα!

Με την κατάσταση να βρίσκεται στο... κόκκινο, οι Αρχές ζήτησαν από τη λίγκα την αναβολή της αποψινής αναμέτρησης της Μαρσέιγ με τη Ρεν, καθώς υπήρχε έντονη ανησυχία για νέα επεισόδια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 795 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 15 νεκροί σε 24 ώρες, στους 257 οι διασωληνωμένοι

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved