ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copa Libertadores: Το σήκωσε η Παλμέιρας του Φερέιρα - Γκολ στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Copa Libertadores: Το σήκωσε η Παλμέιρας του Φερέιρα - Γκολ στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Copa Libertadores: Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα με γκολ στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων νίκησε 1-0 τη Σάντος και κατέκτησε το... Champions League της Λατινικής Αμερικής.

Ένας κακός τελικός που για 90 λεπτά δεν είχε να προσφέρει κάτι, έμελλε να ολοκληρωθεί με έναν συγκλονιστικό τρόπο που θα μείνει στην ιστορία.

Οι δύο ομάδες είχαν αλληλοεξουδετερωθεί κι όλα έδειχναν ότι το ματς θα οδηγηθεί σε παράταση. Σε εκείνο το σημείο, όμως, ο προπονητής της Σάντος, Κούκα πήγε να πάρει την μπάλα από τον Μάρκος Ρόσα (τον είχε κάποτε παίκτη και μαζί έχουν κατακτήσει Libertadores) σε εκτέλεση πλαγίου.

Μια ανόητη κίνηση που άναψε τα αίματα άναψαν και οδήγησε στην αποβολή του! Οι παίκτες του έχασαν για μια στιγμή τη συγκέντρωση τους κι η ομάδα του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ βρήκε το χρυσό γκολ στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Ρόνι έκανε τη σέντρα, ο Μπρένο πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα της Σάντος, χαρίζοντας το δεύτερο τρόπαιο στην ιστορία της Παλμέιρας, η οποία το είχε σηκώσει πρώτη φορά το 1999.

Ο Φερέιρα γίνεται ο δεύτερος Πορτογάλος που κατακτά το τρόπακιο μετά τον Ζόρζε Ζεσούς, ο οποίος τα είχε καταφέρει το 2019 με τη Φλαμένγκο. Επίσης, είναι ο 18ος παίκτης ή προπονητής που έχει περάσει από την Ελλάδα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο και για νέα μέτρα την επόμενη εβδομάδα