ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γερμανία: Παραλίγο... αυτοκτονία για την Ντόρτμουντ – Δείτε τα γκολ (videos)

Γερμανία: Παραλίγο... αυτοκτονία για την Ντόρτμουντ – Δείτε τα γκολ (videos)

Γερμανία: Η Ντόρτμουντ έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά τελικά κατάφερε να κάμψει 3-2 την αντίσταση της Πάντερμπορν στην παράταση και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Μπορούσια προηγήθηκε 2-0, αλλά στη συνέχεια κατέβασε ταχύτητα με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία, να ισοφαρίσουν στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων και να στείλουν το ματς στην παράταση. Τη λύση έδωσε στο έξτρα 30λεπτο ο Χάαλαντ με γκολ στο 96'. Εύκολο βράδυ είχε η Βέρντερ Βρέμης, η οποία νίκησε 2-0 τη Γκρόιτερ Φιρτ.

Θύμα τεράστιας έκπληξης έπεσε η Λεβερκούζεν στη φάση των «16» του Κυπέλλου, μένοντας εκτός από ομάδα τέταρτης κατηγορίας! Οι «ασπιρίνες» ηττήθηκαν 1-2 στην παράταση από τη Ροτ-Βάις Έσεν, η οποία πέτυχε μια τεράστια ανατροπή! Στα προημιτελικά προκρίθηκε κι η Χόλσταϊν Κίελ του Γιάννη Γκέλιου.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, όπως συνέβη και στην ιστορική πρόκριση επί της Μπάγερν Μονάχου, έτσι και κόντρα στην Ντάρμσταντ είχε καθοριστική παρουσία, καθώς έπιασε δύο πέναλτι στη σχετική διαδικασία, όπου κρίθηκε κι η πρόκριση.

Η κανονική διάρκεια κι η παράταση ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1, με την ομάδα του Κιέλου να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι με 7-6.

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Πάντερμπορν 3-2 (2-2 κ.δ.) (7’ Τσαν, 16’ Σάντσο, 95’ Χάαλαντ - 79’ Γιούστβαν, 90’+7’ πεν. Οσέι)

Ροτ-Βάις Έσεν-Λεβερκούζεν 2-1 παρ. (1-1 κ.δ.) (109’ Κεφκίρ, 117’ Ένγκελμαν - 105’ Μπέιλι)

Βέρντερ Βρέμης-Γκρόιτερ Φιρτ 2-0 (12’ Μόβαλντ, 73’ Αγού)

Χολστάιν Κίελ-Ντάρμσταντ 7-6 πεν. (1-1 κ.δ. / παρ.) (58’ Σέρα - 86’ Ντουρσούν)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Η νέα έκρηξη φέρνει νέα μέτρα - Όλα ανοιχτά - Τι θα γίνει με σχολεία, μετακινήσεις