ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων» εν μέσω «Μήδειας» - Η ώρα και το κανάλι

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων» εν μέσω «Μήδειας» - Η ώρα και το κανάλι

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σε ένα Σαββατοκύριακο που η «Μήδεια» έχει φέρει χιόνια, χαμηλές θερμοκρασίες, παγετό και θυελλώδεις βοριάδες στην Ελλάδα, το ντέρμπι «αιωνίων» έρχεται για να... ζεστάνει τις καρδιές μας.

Το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας, ανεξάρτητα από τις συνθήκες, την αγωνιστική κατάσταση ή τη βαθμολογία θα τραβά πάντα τα βλέμματα και θα υπόσχεται πλούσιες συγκινήσεις.

Η δεύτερη φετινή συνάντηση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού γίνεται στο «Απόστολος Νικολαϊδης», ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, για την 22η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στη Λεωφόρο με ξεκάθαρο στόχο να κάνουν άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, έχοντας παράλληλα στο πίσω μέρος του μυαλού τους και το αήττητο. Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους είναι «ανεβασμένοι» και θέλουν να επαναλάβουν αυτό που έκαναν για τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2017. Να νικήσουν τον «αιώνιο» αντίπαλο τους.

Η ώρα και το κανάλι

Το «αιώνιο» ντέρμπι θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports1HD. Επίσης, θα υπάρχει Live εξέλιξη από το Newsbomb.gr, ενώ μπορείτε να σχολιάζετε όσα θα συμβαίνουν μέσα από το Live Chat του Onsports.gr

Τα τελευταία νέα

Στον Παναθηναϊκό, οι Σωκράτης Διούδης και Μπαρτ Σένκεφελντ επέστρεψαν στις προπονήσεις και ως εκ τούτου συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή από τον Λάζλο Μπόλονι. Επίσης, ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο λόγος για τους Σεχ Νιας, Γιουνούς Σανκαρέ και Γενί Ενγκαμπακοτό. Πέρα από τους τραυματίες, εκτός αποστολής έμεινε κι ο Αγιούμπ, αν και πλέον αυτό έχει πάψει να αποτελεί έκπληξη.

panathinaikos-apostoli.jpg
Η αποστολή του ΠαναθηναϊκούTwitter: @paofc_

Στον Ολυμπιακό , ο Γιάν Εμβιλά ένιωσε ενόχληση κατά τη διάρκεια της προπόνησης κι αποχώρησε, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στην «ερυθρόλευκη» αποστολή. Το πιθανότερο, πάντως, είναι η συγκεκριμένη κίνηση να έγινε περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους κι ο Γάλλος μέσος να μείνει εκτός, με στόχο να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στο πρώτο ματς με την Αϊντχόφεν για το Europa League. Εκτός για να προφυλαχθεί έμεινε ο Μπρούμα, ο οποίος έκανε μόλις δυο προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Στόχος είναι και γι' αυτόν να παρουσιαστεί έτοιμος στο ματς της Πέμπτης.

olympiacos-apostoli.jpg
Η αποστολή του ΟλυμπιακούTwitter: @olympiacosfc

Οι δηλώσεις

Παναθηναϊκός

Λάζλο Μπόλονι

Γιοάν Μολό

Ολυμπιακός

Πέδρο Μαρτίνς

Μάριος Βρουσάι

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα

Οι αγώνες του Σαββάτου (13/2)

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος 2-1

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Λαμία 0-0

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η ημέρα που οι οπαδοί των δυο ομάδων διέλυσαν τη Λεωφόρο