ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός 2-1: Με «χρυσό» Χασάν στους «16» του Europa League (videos+photos)

Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός 2-1: Με «χρυσό» Χασάν στους «16» του Europa League (videos+photos)

Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός: Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, Αχμέντ Χασάν «μίλησε» ξανά κι ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους «16» του Europa League, παρά την ήττα (2-1) από την Αϊντχόφεν.

Το πρώτο γκολ των «ερυθρόλευκων» στην Ολλανδία αποδείχθηκε και «χρυσό», καθώς ήταν αυτό που έδωσε έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Όσο για τον σκόρερ, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Αιγύπτιο, ο οποίος έχει αποδείξει φέτος ότι ξέρει καλύτερα από τον καθένα να ξελασπώνει τους «ερυθρόλευκους».

Η ομάδα του Πειραιά δεν μπόρεσε να «σπάσει» την κατάρα που θέλει να μην κερδίζει στη συγκεκριμένη χώρα (τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες), αλλά αυτό καμία σημασία δεν έχει! Η ήττα που γνώρισαν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς ήταν γλυκιά, καθώς σε συνδυασμό με τη νίκη 4-2 στο πρώτο ματς, έφερε άλλη μια σπουδαία πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος κι η Αϊντχοφεν με δύο τέρματα του Ζάχαβι βρέθηκε με το εισιτήριο στα χέρια. Στο δεύτερο μέρος, η ελληνική ομάδα ανέβασε την απόδοση της κι είχε δυο δοκάρια, με τους Καμαρά και Φορτούνη. Δοκάρι είχαν κι οι γηπεδούχοι...

Τελικά, αυτός που δεν βρήκε δοκάρι, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος έστειλε τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση.

To φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ: 1-0

ΓΚΟΛ: 2-0

ΓΚΟΛ: 2-1

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι πιλότοι: «Ουρλιαχτά» μέσα στο κοκ πιτ - Να ποιοι ρίχνουν θερμοβολίδες για να ξεφύγουν