ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2022: Στη Νορβηγία δεν θέλουν την εθνική στο Κατάρ! - Αντιδράσεις για τους θανάτους

Μουντιάλ 2022: Στη Νορβηγία δεν θέλουν την εθνική στο Κατάρ! - Αντιδράσεις για τους θανάτους

Μουντιάλ 2022: Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Νορβηγίας θα συνεδριάσει στις 14 Μαρτίου για να αποφασίσει αν η εθνική ομάδα της χώρας θα αγωνιστεί για να βρεθεί στο μεγάλο ραντεβού.

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Guardian που έκανε λόγο για 6.500 θανάτους μεταναστών στα έργα ανέγερσης γηπέδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις. Η Νορβηγία είναι αυτή που πρωτοστατεί...

Συγκεκριμένα, τρεις ομάδες της χώρας, οι Τρόμσο, Στρομσγκόντσετ και Βίκινγκ καλούν την ομοσπονδία να μποϊκοτάρει τη μεγάλη διοργάνωση, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίδραση της για όσα συμβαίνουν στο Κατάρ. Από την άλλη, βέβαια, η Ρόζενμποργκ είναι αντίθετη με τη συγκεκριμένη σκέψη κι αναμένεται να ασκήσει βέτο.

Η ομοσπονδία της χώρας βρίσκεται σε δύσκολη θέση και γι' αυτό αποφάσισε να συγκαλέσει ΔΣ στις 14 Μαρτίου για να συζητηθεί το θέμα και να υπάρξει τελική απόφαση. Να θυμίσουμε ότι η Νορβηγία έχει κληρωθεί στον έβδομο όμιλο των προκριματικών, μαζί με τις Ολλανδία, Τουρκία, Μαυροβούνιο, Λετονία και Γιβραλτάρ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση από Δήμο σε Δήμο: Λύθηκε ο «γρίφος» του κωδικού 4