Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Ζιντάν το παραδέχθηκε! - Πιθανή η επιστροφή στη Ρεάλ

Newsbomb

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Ζινεντίν Ζιντάν παραδέχθηκε ότι υπάρχει δόση αλήθειας στα δημοσιεύματα που θέλουν «CR7» και Ρεάλ να δείχνουν τάσεις... επανασύνδεσης.

Τις προηγούμενες ημέρες γράφτηκαν πολλά σε Ισπανία και Ιταλία, ο Πορτογάλος «σταρ» απάντησε με τον δικό του τρόπο, αλλά για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Ο προπονητής της Ρεάλ, ρωτήθηκε για το αν υπάρχει δόση αλήθειας στα σενάρια επιστροφής του Ρονάλντο στη Μαδρίτη, με τον ίδιο ουσιαστικά να τα επιβεβαιώνει. Ο Ζιντάν απάντησε πως: «ναι, μπορεί να υπάρχει. Ξέρουμε τον Κριστιάνο, ξέρουμε τι άνθρωπος είναι και όλα όσα έχει κάνει. Αλλά τώρα είναι ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό. Αν υπάρχει χώρος γι’ αυτόν στη Ρεάλ; Ας δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Ήμουν τυχερός που είχαν την ευκαιρία να τον προπονήσω, είναι ένας εντυπωσιακός παίκτης. Τώρα, βοηθά πολύ τη Γιούβε».

Να θυμίσουμε ότι στην τηλεοπτική εκπομπή «El Chiringuito», αναφέρθηκε ότι ο ατζέντης του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες έχει ήδη κάνει μια πρώτη ανεπίσημη επαφή με τους Μαδριλένους, ενώ λίγες ημέρες μετά ήρθε στο δημοσίευμα της «Corriere dello Sport».

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα η Γιουβέντους έχει κοστολογήσει τον «CR7» στα 29.000.000 ευρώ κι ενώ το καλοκαίρι του 2018 είχε βγάλει από τα ταμεία της 100.000.000 ευρώ για να τον πάρει στο Τορίνο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Μπλόκο» στον Ερντογάν: Η Ελλάδα «σβήνει» τα σχέδια του «σουλτάνου» - Ποιες οι επόμενες κινήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved