ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο απίστευτος λόγος που άλλαξε χρώμα στα banner στις εξέδρες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο απίστευτος λόγος που άλλαξε χρώμα στα banner στις εξέδρες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τόνισε ότι η αλλαγή στο χρώμα των banner μπορεί να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας!

Ο Νορβηγός τεχνικός ανέφερε ότι το κλαμπ άλλαξε χρώμα στα banner του γηπέδου από κόκκινα σε μαύρα, καθότι οι ποδοσφαιριστές του δυσκολεύονταν πάρα πολύ να ξεχωρίσουν τις κόκκινες φανέλες της ομάδας, έχοντας απέναντί τους ένα αντίστοιχου χρώματος background.

Η παραπάνω κίνηση ήρθε μία μέρα μετά τη συμπλήρωση 25 ετών απ’ την περίφημη κίνηση «διαμαρτυρίας» του σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον αγώνα με τη Σαουθάμπτον, ζητώντας απ’ τους παίκτες του να αλλάξουν τις γκρι φανέλες που φορούσαν διότι δεν μπορούσαν να βρουν ο ένας τον άλλο μέσα στο γήπεδο.

Η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να νικήσει στα τρία τελευταία παιχνίδια της στο «Ολντ Τράφορντ», με τον Σόλσκιερ να επισημαίνει ότι το... χρώμα στην κερκίδα μπορεί να έπαιξε ρόλο σε όλο αυτό.

«Θα δείτε αλλαγές στα banners γύρω από το γήπεδο. Δεν είναι πλέον κόκκινα, έχουν μεριμνήσει γι’ αυτό. Δεν θα έπρεπε να αποτελεί... θέμα όλο αυτό. Αλλά ορισμένοι παίκτες μας έχουν τονίσει ότι σε μία απόφαση... δευτερόλεπτου, οι κόκκινες φανέλες με τις κόκκινες εξέδρες προκαλούν σύγχυση. Προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε όλο αυτό, μαζί με την εκστρατεία κατά του ρατσισμού. Πλέον δεν είναι... κόκκινο όλο αυτό», ανέφερε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Self test: Το πλάνο για τους εργαζόμενους - Ποιοι είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν - Πώς θα το πάρουν