To... φαινόμενο Γιακουμάκης έγινε θέμα στους New York Times!

Newsbomb

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις και μάλιστα οι επιδόσεις του έγιναν θέμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Έλληνας επιθετικός στα τρία χρόνια παρουσίας του στην ΑΕΚ μέτρησε μόλις 22 συμμετοχές, ωστόσο στην ολλανδική Φένλο μετράει φέτος 27 γκολ σε 30 συμμετοχές.

Τα επιτεύγματα του έφτασαν ως τις ΗΠΑ, με τους New York Times να κάνουν αφιέρωμα για την πορεία της καριέρας του, με τον δημοσιογράφο του άρθρου, Ρόρι Σμιθ να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Τίποτα από το βιογραφικό του, το οποίο να φανέρωνε τι επρόκειτο να συμβεί στην πορεία».

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις και μάλιστα οι επιδόσεις του έγιναν θέμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.nytimes.com

Το δημοσίευμα αναφέρει...

«Το ολλανδικό ποδόσφαιρο έχει μία μακρά παράδοση με επιθετικούς που ξαφνικά έκαναν απίθανα πράγματα. Μερικές φορές, όπως στις περιπτώσεις των Φαν Νίστελροϊ, Σουάρες, Χούντελααρ ήταν προάγγελος μεγαλύτερων πραγμάτων.

Και μερικές άλλες, όπως στις περιπτώσεις των Γιώργου Σαμαρά, Βίνσεντ Γιάνσεν ή του πιο διάσημου παραδείγματος, του Βραζιλιάνου Αλφόνσο Άλβες, δεν ήταν. Μερικές φορές ο αριθμός των τερμάτων που πετυχαίνει ένας επιθετικός στην Eredivisie είναι αν όχι μία ψευδαίσθηση, τότε σίγουρα ένα τέχνασμα φωτός. Μερικές φορές η επιτυχία τους λέει περισσότερα για τις αδυναμίες του ολλανδικού ποδοσφαίρου, απ' ό,τι γι' αυτές».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κωδικός «Ανάσταση»: Τι ώρα θα πούμε το «Χριστός Ανέστη» - Τα μέτρα και η απαγόρευση κυκλοφορίας

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved