ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Ισοπαλία με νικήτρια τη... Ρεάλ Μαδρίτης! (videos+photos)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα

LaLiga: Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης έμειναν στο 0-0 κι έδωσαν στη Ρεάλ Μαδρίτης τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση στο Καμπ Νου έληξε ισόπαλο, ωστόσο είχε... νικητή τη «βασίλισσα», η οποία κρατάει πλέον την κατάσταση στα χέρια της.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη συμπολίτισσα Ατλέτικο, κάτι που σημαίνει ότι αν κερδίσει τα τέσσερα ματς που της απομένουν τότε θα κατακτήσει τον τίτλο, ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν οι άλλες δύο ομάδες.

Όσον αφορά στο ντέρμπι της Βαρκελώνης, οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε μπήκαν επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησαν ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, δεν τα κατάφεραν, όμως, και στη συνέχεια κλήθηκαν να διαχειριστούν την κατάσταση.

Από τη στιγμή που δεν μπορούσε να πάρε το «τρίποντο», η Ατλέτικο έπαιξε για να μην χάσει και τα κατάφερε, παραμένοντας τουλάχιστον μέχρι αύριο μόνη στην κορυφή. Οι «μπλαουγκράνα» από την πλευρά τους δεν έκαναν καλή εμφάνιση, καθώς εγκλωβίστηκαν στην άμυνα των αντιπάλων τους και βλέπουν το πρωτάθλημα να χάνεται.

Το φιλμ του αγώνα

Η Μπαρτσελόνα τίμησε τον Λουίς Σουάρες με βίντεο στις οθόνες του Καμπ Νου

Απίθανη κούρσα του Μέσι, έπιασε... το άπιαστο ο Όμπλακ

Σπριντ 20χρονου για να διορθώσει το λάθος του

Οι ενδεκάδες

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα
Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ενδεκάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος ήταν ο Θεόδωρος Κατσανέβας - Το ΠΑΣΟΚ, η οικογένεια Παπανδρέου και το συγγραφικό έργο