Τελικός Κυπέλλου: Ευχάριστα νέα για Παπασταθόπουλο – Έτοιμος για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός!

Newsbomb

Τελικός Κυπέλλου: Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση του Ολυμπιακού και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου (22/5) με τον ΠΑΟΚ

Ευχάριστα νέα για τους «ερυθρόλευκους» πριν από τον τελικό κυπέλλου, καθώς ο έμπειρος αμυντικός συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Πέμπτης (20/5) και θα είναι έτοιμος για τη «μάχη» του ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ.

Το αν φυσικά θα συμπεριληφθεί στην αρχική ενδεκάδα ή θα βρίσκεται στον πάγκο είναι κάτι που λογικά θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», ο οποίος είδε και τους Ελ Αραμπί, Αβραάμ Παπαδόπουλο λαμβάνουν κανονικά μέρος.

Το πρόγραμμα της ομάδας του Πειραιά περιλαμβάνει μία ακόμη προπόνηση, αύριο (Παρασκευή, 21/5) στου Ρέντη και εν συνεχεία ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο διαιτητής του τελικού

Ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι θα είναι ο ρέφερι που θα σφυρίξει τον τελικό Κυπέλλου

Ο Ντάνι Μακέλι θα είναι ο ρέφερι που θα σφυρίξει τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου (22/5) στο ΟΑΚΑ, έχοντας την αποδοχή τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και του Ολυμπιακού. Ο Ολλανδός ρέφερι θα έχει συνεργάτες στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός τους συμπατριώτες του, Χέσελ Στέεγκστρα και Γιαν ντε Φράις.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Καραντώνης του συνδέσμου Ημαθίας, ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Ολλανδός, Κέβιν Μπλομ κι ο Τρύφων Πετρόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας. Παρατηρητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Δάλλας από την Ήπειρο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαρδαλιάς: Θα είναι δύσκολη η νύχτα – Έχουν γίνει στάχτη 20.000 στρέμματα

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved