ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκάθαρος ο γιατρός του Αγκουέρο: «Το πρόβλημα στην καρδιά δεν έχει σχέση με το εμβόλιο»

Σέρχιο Αγκουέρο
AP Images

Ο προσωπικός γιατρός του Σέρχιο Αγκουέρο, Ρομπέρτο Πέιδρο αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που οδήγησε τον Αργεντινό «σταρ» στην απόσυρση από την ενεργό δράση.

Ο καρδιολόγος ξεκαθάρισε ότι ο «Κουν» θα συνεχίσει κανονικά τη ζωή του, αλλά σε αυτή δεν γινόταν να υπάρχει και το ποδόσφαιρο.

Ο Πέιντρο, ο οποίος είναι προσωπικός γιατρός του Αγκουέρο από το 2004, ξεκαθάρισε ότι η καρδιακή αρρυθμία δεν έχει καμία σχέση με το εμβόλιο που έκανε κατά του κορονοϊού.

Όπως ανέφερε…

«Αυτό που έγινε με τη χρήση καθετήρα στο σώμα του Αγουέρο ήταν να σταματήσουν οι αρρυθμίες. Πιστεύουμε ότι θα λειτουργήσει πολύ καλά και θα λύσει το πρόβλημα, αλλά η συμβουλή μας είναι ότι δεν πρέπει να κάνει αθλήματα υψηλών επιδόσεων που περιλαμβάνει σημαντικό βαθμό ψυχικής και σωματικής πίεσης αρκετές ώρες την ημέρα.

Φυσικά, μπορεί να αθλείται και θα έχει μια φυσιολογική ζωή όπως κάθε κανονικός άνθρωπος. Αλλά οι ποδοσφαιριστές ζουν έναν διαφορετικό τύπο ζωής.

Το πιο συνηθισμένο σενάριο είναι ότι η μικρή ουλή που βρέθηκε κοντά στην καρδιά του, παράγεται από έναν ιό που έχει υποστεί κάποια στιγμή στη ζωή του και δεν εντοπίστηκε ποτέ. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον Covid ή το εμβόλιο»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη αντίδραση μπροστά στις κάμερες μετά τον σάλο

Κορονοϊός: Το εμβόλιο που κάνει μέχρι και 32 φορές περισσότερα αντισώματα στην 3η δόση

Συντάξεις: Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης για 3 εκατ. ασφαλισμένους - Ποιους αφορά