ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Τα βλέμματα στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ – Οι μεταδόσεις και το πρόγραμμα

Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Intime

Super League: Το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ δεσπόζει από το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η σπουδαία αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» έχει φυσικά ξεκάθαρο φαβορί.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι πήραν μια δύσκολη πρόκριση επί του Παναιτωλικού στο Κύπελλο, θέλουν να κάνουν άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ως αήττητοι. Παράλληλα, Ο Ολυμπιακός θα έχει το μυαλό του και στην επικείμενη αναμέτρηση με την Αταλάντα για το Europa League.

Από την άλλη, η «Ένωση» προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της μετά τον δραματικό αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Η ΑΕΚ έμεινε ουσιαστικά δίχως στόχο από τον Φεβρουάριο, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν αρνητική παράδοση κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετράει 13 ματς αήττητος (έχοντας 11 νίκες), υποδέχεται τον Ατρόμητο που πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα» στο εξ αναβολής ματς με τη Λαμία. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχουν στο μυαλό τους και την πρώτη αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ για το Europa Conference League. Εντός έδρας αποστολή έχει κι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενεί τη Λαμία στη Λεωφόρο.

Ματς «ζωής ή θανάτου» για τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος υποδέχεται τον Παναιτωλικό στη Ριζούπολη, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα εξάδας στο ματς με τον Ιωνικό. Δυνατές μάχες για τα Play Off είναι κι οι αγώνες του ΟΦΗ με τον Βόλο και του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ ΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 23ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στο «μάτι του κυκλώνα» ο Ζουμά για την κακοποίηση της γάτας του: «Κράξιμο» κι εκτός εθνικής Γαλλίας