ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η βρετανική κυβέρνηση μετατρέπει την έπαυλη του Αμπράμοβιτς σε καταφύγιο

Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Πόλεμος στην Ουκρανία: Την επιθυμία να μετατρέψει την έπαυλη του Ρόμαν Αμπράμοβιτς σε καταφύγιο Ουκρανών προσφύγων εξέφρασε η βρετανική κυβέρνηση.

Ο Ρώσος μεγιστάνας βρέθηκε στο στόχαστρο της κυβέρνηση, μετά την εισβολή της χώρας του στην Ουκρανία.

Οι κυρώσεις που του επιβλήθηκαν είναι ιδιαίτερα «σκληρές» κι επηρεάζουν άμεσα και την Τσέλσι. Ο βρετανικός σύλλογος θα αλλάξει χέρια μετά από 19 χρόνια, με την πρώτη πρόταση αγοράς να είναι γεγονός. Την ίδια ώρα, η Μεγάλη Βρετανία έχει κατασχέσει τα περιουσιακά στοιχεία του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στη χώρα, ανάμεσα σε αυτά και την έπαυλη αξίας 150.000.000 λιρών.

Τη συγκεκριμένη οικία, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να τη διαθέσει για να βοηθήσει τους πρόσφυγες από την Ουκρανία. Συγκεκριμένα, η βρετανική κυβέρνηση προτίθεται να παράσχει καταφύγιο και οικονομική βοήθεια 350 λιρών στους πληγέντες του πολέμου που φτάνουν στη χώρα.

Μάλιστα, ο βουλευτής, Μάικλ Γκοβ πρότεινε οι επαύλεις των Ρώσων, στους οποίους επιβλήθηκαν κυρώσεις, να χρησιμοποιηθούν ως κέντρα φιλοξενίας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «SUN», στη σχετική λίστα βρίσκεται κι η έπαυλη του ιδιοκτήτη της Τσέλσι!

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Σκέψεις να στεγαστούν οι Ουκρανοί πρόσφυγες σε επαύλεις Ρώσων ολιγαρχών

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η πρώτη πρόταση αγοράς της Τσέλσι είναι γεγονός!

Πόλεμος στην Ουκρανία: Με μάσκες Ρόμαν Αμπράμοβιτς οι φίλοι της Τσέλσι

Φάκελος Τσέλσι: Ο Μάρτιν Λίπτον της Sun αναλύει τις δραματικές εξελίξεις στο Onsports