ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: «Deal» αξίας 280.000.000 ευρώ με το Spotify – Παίρνει το όνομα του το «Καμπ Νου»

Μπαρτσελόνα: «Deal» αξίας 280.000.000 ευρώ με το Spotify – Παίρνει το όνομα του το «Καμπ Νου»

Μπαρτσελόνα: Οι «μπλαουγκράνα» επισημοποίησαν το μεγάλο χορηγικό «deal» με το Spotify, το οποίο αφορά τόσο τις φανέλες, όσο και την ονομασία του «Καμπ Νου».

Η συμφωνία των δύο πλευρών θα φέρει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της Μπαρτσελόνα σε μια περίοδο, όπου ο σύλλογος καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Η εταιρεία μουσικού streaming θα εμφανίζεται στη φανέλα των «μπλαουγκράνα» από την ερχόμενη σεζόν (2022/23) και για τέσσερα χρόνια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συμφωνία αφορά τόσο η αντρική, όσο και τη γυναικεία ομάδα.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά το «Καμπ Νου» θα φέρει το όνομα χορηγού, καθώς μετονομάζεται σε «Spotify Camp Nou». Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτό θα συμβεί μόλις ολοκληρωθούν τα έργα ανακαίνισης, κάτι που σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα γίνει τη σεζόν 2024/25.

Το Spotify θα δώσει συνολικά ένα ποσό που φτάνει τα 280.000.000 ευρώ, με την επικύρωση της συμφωνία να αναμένεται να γίνει στις 3 Απριλίου σε έκτακτη συνέλευση των μελών του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Πριν το Μουντιάλ έχει την υπόθεση «sextape» ο Μπενζεμά - Εκδικάζεται η έφεση του

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Αντρέι Σεφτσένκο θα φιλοξενήσει προσφυγόπουλα στο σπίτι του