ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κρίστιαν Έρικσεν άφησε πίσω τον εφιάλτη: Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή στην εθνική Δανίας

Κρίστιαν Έρικσεν
AP Images

Κρίστιαν Έρικσεν: Ο Δανός μέσος εμφανίστηκε έτοιμος και υγιής για να αγωνιστεί και πάλι με το εθνόσημο στο στήθος, εννιά μήνες μετά την καρδιακή προσβολή.

Είναι ο τελευταίος στόχος, μετά την κατάρρευση στο Euro 2020, για να αφήσει μια για πάντα πίσω του τον εφιάλτη που έζησε τους τελευταίους μήνες.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν κατάφερε να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς αγωνίζεται στην Premier League, με τη φανέλα της Μπρέντφορντ. Πλέον, ετοιμάζεται να αγωνιστεί ξανά για την εθνική ομάδα της Δανίας.

Ούτε ο κορονοϊός δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στο να τα καταφέρει! Ο 30χρονος συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία, για τα δύο φιλικά με την Ολλανδία στο Άμστερνταμ το Σάββατο (26/3) και με τη Σερβία στην Κοπεγχάγη την Τρίτη (29/3).

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να επιστρέψω στην εθνική ομάδα. Πέρασε ο καιρός, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Ήμουν τυχερός με τους γιατρούς και τη διάγνωση. Όλα είναι καλά για να επιστρέψω στο παιχνίδι και αυτό με παρακινεί ακόμη περισσότερο να επιστρέψω στην παλιά μου ζωή. Δεν θα μπορούσα να είχα έρθει εδώ αν δεν ήξερα ότι θα μπορούσα να επιστρέψω χωρίς να μου συμβεί τίποτα κακό», τόνισε ο Έρικσεν, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στα δύο φιλικά ματς.

Διαβάστε επίσης:

Κρίστιαν Έρικσεν: Νίκησε και τον κορονοϊό! Επιστρέφει στην εθνική Δανίας, μετά την καρδιακή προσβολή

Ανατριχιαστική στιγμή: Ο Κρίστιαν Έρικσεν επέστρεψε 8,5 μήνες μετά την ανακοπή καρδιάς

Κρίστιαν Έρικσεν: Θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ του Κατάρ – Η FIFA ανάβει το πράσινο φως