ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν παίζει στο Άνφιλντ – Η όμορφη κίνηση των φίλων της Λίβερπουλ

Κριστιάνο Ρονάλντο Cristiano Ronaldo
AP Images

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Πορτογάλος «σταρ» ζει δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο ενός εκ των δύο δίδυμων που κυοφορούσε η σύντροφος του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίζεται το βράδυ με τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, για την 30η αγωνιστική της Premier League.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, οι φίλοι των «κόκκινων» ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε μια πολύ όμορφη κίνηση, δείχνοντας τη συμπαράσταση τους στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της Λίβερπουλ θα κάνουν ενός λεπτού χειροκρότημα στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το ντέρμπι του αγγλικού πρωταθλήματος, ΛίβερπουλΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι προγραμματισμένο για τις 22:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport1HD.

Δεν θα παίξει ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Μολονότι υπήρξαν φήμες ότι μπορεί να δώσει κανονικά το «παρών» στο αποψινό ματς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωστοποίησε με δήλωσή της ότι ο Πορτογάλος δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Λίβερπουλ.

«Η οικογένεια είναι πιο σημαντική από όλα. Ο Ρονάλντο υποστηρίζει τους αγαπημένους του σε αυτή την εξαιρετική δύσκολη στιγμή. Ως εκ τούτου, επιβεβαιώνουμε ότι δεν θα παίξει σε αυτό το παιχνίδι ενάντια στη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ και υπογραμμίζουμε το αίτημα της οικογένειας για την ιδιωτικότητα», αναφέρουν οι «κόκκινοι διάβολοι».

Διαβάστε επίσης:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δύσκολες ώρες και για τη Τζορτζίνα – Τη στηρίζει η αδερφή της

Πέντε διάσημοι που έζησαν το δράμα του Ρονάλντο - Πώς έχασαν τα παιδιά τους