ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πένθος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Μίνο Ραϊόλα

Μίνο Ραϊόλα
marca.com

Στο πένθος βυθίστηκε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ο ατζέντης των σούπερ σταρ, Μίνο Ραϊόλα πέθανε σε ηλικία 54 ετών.

Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η οικογένεια του Ιταλού, ο οποίος «νικήθηκε» από την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε εδώ και μήνες.

Τον Ιανουάριο είχε εισαχθεί στην εντατική σε νοσοκομείο του Μιλάνου λόγω προβλήματος στους πνεύμονες και χρειάστηκε να κάνει επέμβαση. Μολονότι πήρε εξιτήριο, η κατάσταση του Ραϊόλα επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα, με τον γιατρό, Αλμπέρτο Ζανγκρίλο είχε υπογραμμίσει ότι «πάλευε για τη ζωή του». Μάλιστα, την Πέμπτη (28/4) είχε κυκλοφορήσει fake news ότι έφυγε από τη ζωή, κάτι που διέψευσε ο ίδιος με μήνυμα του στο twitter. Αυτή τη φορά, όμως, ο Ιταλός μεγαλοατζέντης, δυστυχώς, δεν θα μπορέσει να τρολάρει, όπως του άρεσε να κάνει.

Το μήνυμα της οικογένειας του Ραϊόλα

«Με βαθύτατη θλίψη σας κοινοποιούμε τον θάνατο του πιο συντροφικού και ποδοσφαιρικού ατζέντη που υπήρξε. Ο Μίνο πάλεψε μέχρι το τέλος με την ίδια δύναμη που είχε στα διαπραγματευτικά τραπέζια για να υπερασπιστεί τους παίκτες του. Ως συνήθως, μας έκανε περήφανους και δεν το έκανε το συνειδητοποίησε ποτέ.

Ο Μίνο άγγιξε πολλές ζωές κατά τη διάρκεια της δουλειάς του και έγραψε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του μοντέρνου ποδοσφαίρου. Η παρουσία θα λείπει για πάντα.

Η αποστολή του Μίνο στο να κάνει το ποδόσφαιρο έναν καλύτερο κόσμο για τους ποδοσφαιριστές θα συνεχιστεί με το ίδιο πάθος. Σας ευχαριστούμε όλους για την τεράστια υποστήριξη που λάβαμε κατά τη διάρκεια των δύσκολων στιγμών και ζητούμε για σεβασμό της ιδιωτικότητας της οικογένειας και των φίλων σε αυτή τη στιγμή πόνου.

Η οικογένεια Ραϊόλα».

Ποιος ήταν ο Μίνο Ραϊόλα

Για όσους ενδεχομένως να μην γνωρίζουν ποιος ήταν ο Μίνο Ραϊόλα, αξίζει να αναφέρουμε ότι εκπροσωπούσε ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Είχε μια μεγάλη λίστα στο πελατολόγιο του, στο οποίο μπορούσε να βρει κάποιος, μεταξύ άλλων, τους: Χάλαντ, Ντε Λιχτ, Ντοναρούμα, Πογκμπά, Ιμπραϊμοβιτς, Ντε Φράι, Χράφενμπερχ, Βεράτι, Λοθάνο, Ντάμφρις, Μάλεν, Κλάιφερτ και Μαζραουί.

Ο Ιταλός μεγαλοατζέντης φημιζόταν για τη σκληρότητά του στις διαπραγματεύσεις, όπου δύσκολα έκανε πίσω στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τον πελάτη του, αλλά και τον ίδιο.

Η ατάκα του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς είναι από τους παίκτες που τον ήξεραν όσο ελάχιστοι, καθώς ήταν ο πρώτος μεγάλος πελάτης του κι αυτός που τον έβαλε γέρα στο «κόλπο» των μάνατζερ. Ο Σουηδός «σταρ», λοιπόν, είχε πει για τον Ραϊόλα: «Καλά ξεμπερδέματα σε όσους τον τσαντίζουν». Κι αυτό «λέει» πολλά για ποιος ήταν ο μεγαλοατζέντης των σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου!

Διαβάστε επίσης:

Ο Μίνο Ραϊόλα τρολάρει και τον «θάνατο» του: Αυτός είναι ο μεγαλοατζέντης των σούπερ σταρ

Μάντσεστερ Σίτι: Στο νοσοκομείο «κλείνει» το deal με Χάλαντ - Οι «πολίτες» επισκέφθηκαν τον Ραϊόλα

Παγκόσμιο φιάσκο με Ραϊόλα: Fake news ο θάνατος του - «Με σκότωσαν για δεύτερη φορά σε 4 μήνες»