ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι: Ενοχλημένος ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς – Η κατηγορηματική διάψευση για την πώληση του συλλόγου

Τσέλσι
AP Images

Τσέλσι: Ενοχλημένος με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αναφέρουν ότι βάζει εμπόδια στην πώληση των «μπλε» είναι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Ο Ρώσος μεγιστάνας, μάλιστα, προχώρησε σε κατηγορηματική διάψευση, μέσω εκπροσώπου του, ο οποίος δημοσιοποίησε τη θέση του.

Τις προηγούμενες ημέρες διαφορετικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Αμπράμοβιτς αξίωσε επιπλέον 500.000.000 λίρες από τους υποψήφιους αγοραστές κι ότι ζήτησε πίσω τα χρήματα που του οφείλει η Τσέλσι από τον εσωτερικό δανεισμό.

Ο εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη της Τσέλσι ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «παρά το συνεχώς μεταβαλλόμενο κλίμα από την αρχική ανακοίνωση, παραμένει αφοσιωμένος στο να βρει τον καλύτερο θεματοφύλακα των μετοχών της Τσέλσι και να διασφαλίσει ότι τα έσοδα από την αγοραπωλησία θα καταλήξουν σε καλό σκοπό». Επίσης, υπογραμμίζεται ότι: «ο κ. Αμπράμοβιτς δεν ζήτησε να του αποπληρωθεί κάποιο δάνειο» και ότι «δεν αύξησε την τιμή του deal την τελευταία στιγμή».

Στην τοποθέτηση, ξεκαθαρίζεται επίσης ότι: «η ομάδα του κ. Αμπράμοβιτς εντόπισε υψηλά ισταμένους από τα σώματα των Ηνωμένων Εθνών και από διάφορους μεγάλους φιλανθρωπικούς οργανισμούς, οι οποίοι έλαβαν εντολή για να σχηματιστεί ο Οργανισμός (σ.σ. της Τσέλσι) και να εκπονηθεί ένα πλάνο για τις δραστηριότητές του».

Διαβάστε επίσης:

Στον «αέρα» η πώληση της Τσέλσι: Ο σύλλογος χρωστάει 1.600.000.000 λίρες στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Ρόμαν Αμπράμοβιτς: Ζήτησε αύξηση 500.000.000 λιρών για την πώληση της Τσέλσι - Ο λόγος της απόφασης