ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Κυπέλλου: Συνεχίζονται τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ – «Μάχες» οπαδών του ΠΑΟΚ με τα ΜΑΤ

επεισόδια ΟΑΚΑ
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ
Newsbomb.gr

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Η ένταση δεν λέει να κοπάσει με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τις δυνάμεις των ΜΑΤ να συγκρούονται εντός κι εκτός γηπέδου.

Επεισοδιακός ήταν ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Τόσο πριν την έναρξη της αναμέτρησης όσο και κατά τη διάρκεια, τα επεισόδια έκλεψαν την παράσταση και επισκίασαν τις προσπάθειες των δυο ομάδων.

Μάλιστα, μετά το γκολ του Παναθηναϊκού με εύστοχο πέναλτι του Αϊτόρ ο αγώνας διακόπηκε για τουλάχιστον 20 λεπτά, καθώς ένα κομμάτι τσιμέντο που πέταξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ χτύπησε τον παίκτη του «τριφυλλιού».

Με την επανέναρξη της αναμέτρησης, ωστόσο, τα πνεύματα δεν ηρέμησαν. Στα θύρες των οπαδών του ΠΑΟΚ στο κάτω διάζωμα υπήρχε μεγάλος αναβρασμός, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συγκρούσεις με τις δυνάμεις των ΜΑΤ και νέος κύκλος φωτοβολίδων, καπνογόνων και αντίστοιχα δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότουλάμψης.

Μάλιστα, αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ βγήκαν και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, με την ένταση να μεταφέρεται κι εκεί. Στον αντίποδα, το ευτύχημα ήταν πως δεν παρατηρήθηκε αντίστοιχη κινητικότητα από την πλευρά των οπαδών του Παναθηναϊκού…

Διαβάστε επίσης:

Live Blog, τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ξεκίνησε ξανά το επεισοδιακό Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Δέχθηκε πέτρα ο Αϊτόρ – Νέα διακοπή στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: «Κόλαση» το ΟΑΚΑ πριν το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και καθυστέρηση στη σέντρα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Μπουνιές μέσα στο ταρτάν του ΟΑΚΑ!

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ένταση στο ΟΑΚΑ (photos)

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Έκλεψε την παράσταση η Ζοζεφίν στο pregame του τελικού

Σχετικές ειδήσεις