ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο: Το «Φαινόμενο» θα κάνει 500 χιλιόμετρα με ποδήλατο!

Ρονάλντο
AP Images

Ρονάλντο: Το «Φαινόμενο» είχε δώσει μια υπόσχεση και σκοπεύει να την τηρήσει, διανύοντας 500 χιλιόμετρα με το ποδήλατο, μετά την άνοδο της Βαγιαδολίδ στη LaLiga.

Ο Βραζιλιάνος θρύλος είναι ιδιοκτήτης της Βαγιαδολίδ κι στην αρχή της σεζόν είχε δεσμευθεί ότι θα το κάνει σε περίπτωση που η ομάδα ανέβει στη LaLiga.

Οι «Αλμπιβιολέτας» τα κατάφεραν, παίρνοντας την απευθείας άνοδο για τη «μεγάλη» κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου κι ο Ρονάλντο είναι έτοιμος να ανέβει στο ποδήλατο.

Συγκεκριμένα, είχε πει ότι θα πάει, μαζί με τη σύζυγο του, από το Βαγιαδολίδ μέχρι τον θρησκευτικό προορισμό των Καθολικών, Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα. Πρόκειται για μια απόσταση άνω των 500 χιλιομέτρων, γι’ αυτό και θα την κάνει με έξι στάσεις.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα δώσει μια υπόσχεση εδώ και πολύ καιρό, ακόμα και όταν πέσαμε, για το πώς θα γιορτάσω την απευθείας άνοδο της Βαγιαδολίδ. Αν επιστρέφαμε θα πήγαινα στο Καμίνο ντε Σαντιάγιο με το ποδήλατο. Θα το κάνω την Κυριακή. Με τη γυναίκα μου θα φύγουμε από το Βαγιαδολίδ και θα ταξιδέψουμε με το ποδήλατο για το Σαντιάγο ντε Κομποστέλα».

Να θυμίσουμε ότι ανάλογη υπόσχεση είχε δώσει κι ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, σε περίπτωση που η ομάδα του κατακτούσε το πρωτάθλημα. Οι «ροσονέρι» επέστρεψαν στην κορυφή, μετά από 11 χρόνια κι ο τεχνικός τους έκανε 130 χιλιόμετρα με το ποδήλατο.

Σχετικές ειδήσεις