ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελλάδα – Κόσοβο: Sold out στο Πανθεσσαλικό Στάδιο – «Έφυγαν» 16.000 εισιτήρια

Ελλάδα - Κοσοβο
Intime

Ελλάδα Κόσοβο: Η Εθνική θα έχει τη θερμή υποστήριξη του κόσμου στον Βόλο, καθώς όπως έγινε γνωστό καταγράφηκε sold out για το ματς της 4ης αγωνιστικής στο Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τρίτωσε το «καλό» στον αγώνα με την Κύπρο και πλέον κυνηγάει το «τρίποντο», με το οποίο θα «κλειδώσει» τον στόχο της, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ με νίκη στο αποψινό ματς θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση του 2ου ομίλου της League C του Nations League, κάτι που σημαίνει ότι θα πάρει την άνοδο για τη δεύτερη κατηγορία.

Παράλληλα, ως νικήτρια του γκρουπ της, θα προκριθεί αυτόματα και στο τρίτο μονοπάτι των μπαράζ για το Euro 2024, κάνοντας έτσι κι ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη του μεγάλου στόχου! Την επιστροφή σε τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης.

Σε αυτή την προσπάθεια, η Εθνική θα έχει στο πλευρό της και τη θερμή υποστήριξη του κόσμου, καθώς όπως έγινε γνωστό εξαντλήθηκαν και τα 16.000 εισιτήρια που είχαν κυκλοφορήσει.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αποψινού αγώνα της Εθνικής Ανδρών με το Κόσοβο (21:45), τρεις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης για την τέταρτη αγωνιστική του δευτέρου προκριματικού ομίλου της League C του Nations League.

Οι φίλαθλοι της Εθνικής, παρά τις δύσκολες για την εποχή καιρικές συνθήκες, έσπευσαν με πρωτοφανή για τα τελευταία χρόνια τρόπο να βρεθούν στο πλευρό της Γαλανόλευκης και να προσφέρουν σημαντική βοήθεια στους Έλληνες ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια που κάνουν για να εξασφαλίσουν από σήμερα την πρώτη θέση του ομίλου τους στο UEFA Nation League.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους Έλληνες φιλάθλους για την πρωτοφανή στήριξη».

Σχετικές ειδήσεις