ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκλονισμένο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Διαγνώστηκε με καρκίνο ο Αλέ της Ντόρτμουντ

Συγκλονισμένο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Διαγνώστηκε με καρκίνο ο Αλέ της Ντόρτμουντ

Ο Σεμπαστιάν Αλέ διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις και θα χειρουργηθεί άμεσα.

Σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου καθώς ο νεοαποκτηθείς επιθετικός της Ντόρτμουντ, Σεμπαστιάν Αλέ, διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις.

«Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, Σεμπαστιάν Αλέ, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει νωρίς το προπονητικό στρατόπεδο της ομάδας στο Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας λόγω ασθένειας και έχει ήδη ταξιδέψει πίσω στο Ντόρτμουντ. Ο 28χρονος διεθνής από την Ακτή Ελεφαντοστού παραπονέθηκε για αδιαθεσία μετά την προπόνηση το πρωί της Δευτέρας. Κατά τη διάρκεια των εντατικών ιατρικών εξετάσεων, τελικά ανακαλύφθηκε όγκος στους όρχεις. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ζητά να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του παίκτη και της οικογένειάς του και να μην γίνονται ερωτήσεις. Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε σε συνεννόηση με τον παίκτη», ανέφερε η ανακοίνωση των Βεστφαλών.

«Τα νέα ήρθαν σαν σοκ για τον Σεμπαστιάλ Αλέ, αλλά και για όλους μας. Ολόκληρη η οικογένεια της Ντόρτμουντ εύχεται στον Σεμπαστιάν πλήρη ανάρρωση το συντομότερο δυνατό για να τον αγκαλιάσουμε ξανά σύντομα. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βεβαιωθούμε ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία» ανέφερε από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών, Σεμπάστιαν Κελ.

Ο Αλέ αποκτήθηκε από τον Άγιαξ πριν από λίγες εβδομάδες ως ο αντικαταστάτης του Έρλινγκ Χάλαντ, ο οποίος θα συνεχίσει στην Μάντσεστερ Σίτι, με τη Ντόρτμουντ να βγάζει από τα ταμεία της το ποσό των 31 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο διεθνής στράικερ από την Ακτή Ελεφαντοστού αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με τον Άγιαξ σε 42 αγώνες, σκοράροντας 34 γκολ εκ των οποίων τα 11 στο Champions League, επίδοση που τον κατέταξε στη τρίτη θέση των κορυφαίων σκόρερ της σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.