ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός 1-1: Του πήρε την μπουκιά από το στόμα! - Δείτε τα γκολ του αγώνα (vids)

Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός
Intime

Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός: Το τυχερό γκολ του Χαζίζα στις καθυστερήσεις στέρησε από τους «ερυθρόλευκους» τη νίκη (1-1) που θα τους έφερνε «αγκαλιά» με την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε μια «ανάσα» από το να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του για τη σεζόν 2022/23, ωστόσο η Μακάμπι Χάιφα του στέρησε τη χαρά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός
Οι σκόρερ του Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακόςuefa.com

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν πλέον μόνο νίκη στον επαναληπτικό του «Γ. Καραϊσκάκης», την ερχόμενη Τετάρτη (27/7), για να πάρουν την πρόκριση. Να θυμίσουμε ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Γενικότερα, οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ότι θα πετύχουν τον στόχο τους, μολονότι η πρωταθλήτρια Ισραήλ άσκησε πίεση στο δεύτερο μέρος. Τελικά, η Μακάμπι χρειάστηκε και τη βοήθεια της τύχης για να σκοράρει ένα «τυφλό» γκολ στις καθυστερήσεις και θα τα παίξει όλα για όλα στο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι δεν είναι έτοιμος κι η εβδομάδα που θα μεσολαβήσει αναμένεται να τον βοηθήσει να εμφανιστεί καλύτερος. Να θυμίσουμε ότι σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λεμεσού στον τρίτο προκριματικό του Champions League. Σε αντίθετη περίπτωση θα «υποβιβαστεί» στο Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Φερέντσβαρος – Σλόβαν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σάσα Στέγκεμαν (Γερμανία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ατζίλι, Σούντγκρεν, Φανί - Ζινγκερνάγκελ, Μασούρας, Βρσάλικο, Κανέ, Μαντί Καμαρά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Βρσάλικο (80' Παπασταθόπουλος), Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (72' Μπουχαλάκης), Κανέ, Μασούρας (80' Άβιλα), Αγκιμπού Καμαρά (46' Μαντί Καμαρά), Ζινκερνάγκελ (46' Αμπουμπακάρ Καμαρά), Τικίνιο
ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ: Κοέν, Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κόρνουντ (79' Μεναχέμ), Μοχάμεντ, Τσέρικ, Λαβί (61΄ Φανί), Ατζίλι (50' Ρουκαβίτσια), Ντάβιντ (60' Πιερό), Χαζίζα

ΤΑ ΓΚΟΛ

Το 1-0 του Ζινκερνάγκελ

Το 1-1 του Χαζίζα

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις