Εθνική ομάδα: «Φόρτσαρε» με διπλή προπόνηση για το Nations League - Οι δοκιμές του Γκουστάβο Πογέτ

Βαγγέλης Πάτας

Intime News

Εθνική ομάδα: Διπλή προπόνηση είχε το σημερινό (21/9) πρόγραμμα για τους διεθνείς, οι οποίοι προετοιμάζονται για τα ματς με Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία, στο πλαίσιο του Nations League.

Η Εθνική έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την άνοδο στη League B, αλλά και την παρουσία στο τρίτο μονοπάτι των μπαράζ για το Euro 2024.

Στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στον 2ο όμιλο της τρίτης κατηγορίας με το απόλυτο «6 στα 6».

Το πρώτο από τα δύο ματς που απομένουν είναι αυτό με την Κύπρο στη Λάρνακα, το ερχόμενο Σάββατο (24/9). Ο Γκουστάβο Πογέτ είχε όλους τους παίκτες του να προπονούνται χωρίς προβλήματα και να «φορτσάρουν» ενόψει του αγώνα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε δοκιμές με σχηματισμό 4-2-3-1 αντί για το 4-3-3 που συνήθως προτιμά. Στους κεντρικούς μέσους δοκίμασε Σιώπη, Κουρμπέλη και Μπουχαλάκη, με τον πρώτο να εκτιμάται ότι θα είναι ο ένας από τους δύο κεντρικούς χαφ, πλαισιωμένος από Κουρμπέλη ή Μπουχαλάκη.

Σέντερ φορ είναι αρκετά πιθανό να παίξει ο Δουβίκας, αφού ο Παυλίδης είναι τραυματίας κι ο Γιακουμάκης τιμωρημένος με (δύο) κάρτες, όπως άλλωστε και ο Μάνταλος. Στο όριο (μία κίτρινη) βρίσκονται οι Κουρμπέλης, Σιώπης και Βλαχοδήμος. Το πρόγραμμα της Πέμπτης (22/9) περιλαμβάνει μία προπόνηση, το απόγευμα.

Η ώρα και το κανάλι του Κύπρος – Ελλάδα

Το πρώτο από τα τελευταία δύο παιχνίδια της Ελλάδας στο Nations League είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (24/9). Η Εθνική αντιμετωπίζει την Κύπρο στη Λάρνακα, με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 21:45. Θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από τον ALPHA και το Novasports Prime.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved