ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική ομάδα: Ανεβάζει ταχύτητα ενόψει Nations League η Ελλάδα - Στην προπόνηση ο Λημνιός

Εθνικη ομάδα
Intime News

Εθνική ομάδα: Η Ελλάδα συνέχισε την Τρίτη (20/9) την προετοιμασία της για τα δύο τελευταία ματς της στο Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προπονήθηκε στην Καλλιθέα, ενόψει των αγώνων με την Κύπρο (24/9) και τη Βόρεια Ιρλανδία (27/9).

Στην προπόνηση βρέθηκε κι ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος είναι δίπλα στους συμπαίκτες του στη «γαλανόλευκη». Να θυμίσουμε ότι ο παίκτης της Τβέντε είχε χτυπήσει σοβαρά στο ματς του Ιουνίου με την Κύπρο και βρίσκεται σε στάδιο αποκατάσταση μετά το χειρουργείο στον χιαστό.

Το βράδυ της Τρίτης (20/9), τα μέλη της Εθνικής είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν όλοι μαζί με θέα την Ακρόπολη. Στο γεύμα, έδωσε το «παρών» κι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, ενώ δίπλα στους συμπαίκτες του βρέθηκε κι ο τραυματίας, Γιώργος Τζαβέλλας.

Να θυμίσουμε ότι η Εθνική έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την άνοδο στη League B, αλλά και την παρουσία στο τρίτο μονοπάτι των μπαράζ για το Euro 2024. Στόχος των διεθνών είναι να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με το απόλυτο «6 στα 6».

Οι επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ είναι οι Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κυριακόπουλος, Μαυροπάνος, Ρότα, Τσιμίκας, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, ενώ ο νεαρός, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης του ΠΑΟΚ πήρε τη θέση του τραυματία, Γιώργου Τζαβέλλα.

Εθνική ομάδα
Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικήςuefa.com

Σχετικές ειδήσεις