Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τα τελευταία νέα πριν το ντέρμπι «αιωνίων»

Βαγγέλης Πάτας

Intime News

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Διαβάστε τα τελευταία νέα των δύο μονομάχων πριν από το ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής (6/11).

Το σημαντικότερο ντέρμπι των τελευταίων (πολλών) ετών θα διεξαχθεί αύριο στο «Απ. Νικολαϊδης».

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ξεκίνημα ρεκόρ, με το «10 στα 10» και μετά από πολύ καιρό δείχνει έτοιμος για την επιστροφή στην κορυφή. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός, μοιάζει σαν να παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για το πρωτάθλημα, καθώς ήδη είναι στο -10 από την κορυφή.

Παναθηναϊκός: Όλοι «μέσα» για το ντέρμπι!

Στον Παναθηναϊκό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πέρα από τις γνωστές απουσίες (Αϊτόρ, Τουιγιέ, Φρόκου) και τον ανέτοιμο Πούγγουρα (ατομικό), δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Ο Βέρμπιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στην πλάτη κι είναι απόλυτα έτοιμος.

Ολυμπιακός: Μέσα ο Χάμες Ροντρίγκες, εκτός ο Μαρσέλο

Στον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ θα έχει κανονικά στη διάθεση του, τους Χάμες Ροντρίγκες και Γιώργο Μασούρα, για το μεγάλο ντέρμπι. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν Μαρσέλο, Γκάρι Ροντρίγκες και Μπα.

Η ώρα και το κανάλι του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Το ντέρμπι «αιωνίων», Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport1HD. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του, όπως και των άλλων αγώνων, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved