ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Ιωνικός – Ολυμπιακός 0-2: Ποδαρικό με «περίπατο»

Super League Σούπερ Λιγκ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Super League: Ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο χρειάστηκε για να νικήσει (2-0) τον ουραγό Ιωνικό και πλησίασε στο -3 τη δεύτερη ΑΕΚ.

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκαν στο 2023 οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι πήραν το «τρίποντο» στη Νίκαια, χωρίς να «ιδρώσουν».

Οι παίκτες του Μίτσελ είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και «καθάρισαν» νωρίς, σημειώνοντας δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός είχε καλές στιγμές για να σημειώσει κι άλλα τέρματα, σε ένα ματς που το ποσοστό κατοχής της μπάλας έφτασε στο 70%.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας πανηγύρισαν το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» τους και πλησίασαν την ΑΕΚ στους 3 βαθμούς, συνεχίζοντας την προσπάθεια τους να πλησιάσουν την κορυφή. Ο Ιωνικός, από την πλευρά του, έγινε η πρώτη ομάδα που φτάνει διψήφιο αριθμό ηττών στο πρωτάθλημα και παραμένει στην τελευταία θέση.

Super League
Ιωνικός - Ολυμπιακός 0-2slgr.gr

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος
Κίτρινες: Άοσμαν - Ρέαμπτσιουκ
ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Σόουζα, Τσιριγώτης, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου (81΄ Κάνιας), Βαλεριάνος, Φαντιγκά (81΄ Ιωαννίδης), Άοσμαν (65΄ Καμπράλ), Λοβέρα (65΄ Ελευθεριάδης), Μασάς (51΄ Μάντζης)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ (84΄ Σαμασέκου), Εμβιλά, Φορτούνης (66΄ Μασούρας), Χάμες Ροντρίγκες (84΄ Μπουχαλάκης), Μπιέλ (74΄ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπακαμπού (73΄ Ελ Αραμπί)

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημήτρης Σπανός (Ιωνικός)

Μίτσελ (Ολυμπιακός)

Σχετικές ειδήσεις