ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, ΟΦΗ – Βόλος 0-0: Άντεξαν οι Θεσσαλοί και πήραν βαθμό

Super League Σούπερ Λιγκ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI

Super League: Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Βόλο, η οποία άνοιξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής.

Οι Κρητικοί είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες, αλλά οι φιλοξενούμενοι άντεξαν κι έφυγαν με την ισοπαλία από το Ηράκλειο.

Τον πρώτο τους βαθμό στο 2023 πήραν ΟΦΗ και Βόλος, που έμειναν στο 0-0. Το αποτέλεσμα αφήνει ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παραμένουν στην πρώτη εξάδα. Ο Κλέιμαν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Κώστα Μπράτσου, καθώς με τις επεμβάσεις του κράτησε το «μηδέν».

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι πίεσαν, είχαν τις περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες, ενώ σκόραραν με τον Λάρσον στο 58’. Μετά την παρέμβαση του VAR, όμως, το γκολ δεν μέτρησε κι έτσι η ομάδα του Νταμπράουσκας παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία.

Super League
ΟΦΗ - Βόλος 0-0slgr.gr

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Κίτρινες: Πασαλίδης, Μεγιάδο, Βούρος - Εσκοβάλ, Πίρινεν
ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Πασαλίδης (83’ Ντουρμισάι), Βούρος, Διαμαντής, Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (76’ Περέα), Μπαλογιάννης, Τοράλ, Νέιρα (82’ Τσιλιανίδης), Ντίκο (76’ Γκερέρο).
ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Νοκέρ (36’ λ.τρ. Καρτάλης, 61’ Ουές), Ντέλετιτς, Μεθκίδα (65’ Σιέλης), Κούτσιας.

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βάλντας Νταμπράουσκας (ΟΦΗ)

Κώστας Μπράτσος (Βόλος)

Σχετικές ειδήσεις