ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 0-1: «Διπλό» μέσα στο χάος!

Super League Σούπερ Λιγκ
ΠΑΝΟΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Super League: Ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό σε ένα ματς που είχε ένταση, χρήση δακρυγόνων και εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο για να μπορέσουν να φύγουν από το σημείο που ήταν αποπνικτική η ατμόσφαιρα.

Με το… δεξί έκανε ποδαρικό στο 2023 το «τριφύλλι», το οποίο πανηγύρισε «τρίποντο», μετά από δύο σερί ισοπαλίες.

Ο Παναθηναϊκός λύγισε τον μαχητικό Λεβαδειακό, χάρη σε τέρμα του Βέρμπιτς, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο γκολ του στο πρωτάθλημα. Ο Σλοβένος είχε να σκοράρει από το ματς των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο.

Η αναμέτρηση ήταν επεισοδιακή, καθώς υπήρξε ένταση πριν από την έναρξη της, αλλά λιποθυμίες στο ημίχρονο, λόγω της εκτεταμένης χρήσης χημικών που έκαναν οι αστυνομικές δυνάμεις. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μολονότι, δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, βρήκαν τον τρόπο να αποδράσουν από τη Λιβαδειά με το «τρίποντο».

Το «τριφύλλι» έπαιξε και πάλι με τη «φωτιά», καθώς δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» και θα μπορούσε να την… πατήσει όπως με τον Ιωνικό, αν ο Μπρινιόλι δεν έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στο σουτ του Βρακά στο 63’. Ο Πούχατς σκόραρε στο ντεμπούτο του στο 81’, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε, καθώς το VAR φώναξε τον Τσακαλίδη, ο οποίος τελικά το ακύρωσε για φάουλ του Ιωαννίδη.

Ο Παναθηναϊκός είναι πλέον στο +7 από την ΑΕΚ, η οποία αγωνίζεται σε λίγη στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ.

Super League
Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 0-1slgr.gr

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Κίτρινες: Συμελίδης
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης, Μπαχανάκ, Τσάπρας, Βήχος, Χάμοντ (65’ Μεχία), Συμελίδης (84’ Γιαννιώτας), Ζόνας Τορό (76’ Λούα-Λούα), Νίκας (46’ Βρακάς), Μουτίνιο, Δούμτσιος (76’ Τσιριγώτης).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (80’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (80’ Πούχατς), Κουρμπέλης, Τσέριν, Παλάσιος, Μπερνάρ, Βέρμπιτς (69’ Τσόκαϊ), Σπόραρ (80’ Ιωαννίδης).

Σχετικές ειδήσεις