ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, ΠΑΣ – ΑΕΚ 2-1: Ανώμαλη προσγείωση πριν τον Παναθηναϊκό

Super League Σούπερ Λιγκ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI

Super League: Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 2-1 κι έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της ΑΕΚ, η οποία έπεσε στο -7 από την κορυφή, πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η εκπληκτική ομάδα των Ιωαννίνων μετά το come back κόντρα στον Ολυμπιακό, έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της «Ένωση».

Η ΑΕΚ μετρούσε 9 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 11 τελευταία, αλλά ο εκπληκτικός ΠΑΣ την ανάγκασε στην πρώτη της ήττα, έπειτα από εκείνη στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μετά από 114 ημέρες, οι «κιτρινόμαυροι» έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι, λίγες ημέρες πριν υποδεχθούν τους πρωτοπόρους «πράσινους», οι οποίοι νωρίτερα έφυγαν με το «διπλό» από τη Λιβαδειά. Κάπως έτσι η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πηγαίνει ούσα στο -7 από τον Παναθηναϊκό κι η νίκη στο ντέρμπι της OPAP Arena, την ερχόμενη Κυριακή (8/1) είναι μονόδρομος.

Η ΑΕΚ είχε να δεχθεί γκολ από τις 6 Νοεμβρίου (στο ματς με τον Αστέρα), αλλά έφαγε δύο στα πρώτα 32 λεπτά στους «Ζωσιμάδες», την ώρα που εκείνη έχασε ξανά με μεγάλη ευκολία ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος βρήκε το γρήγορο γκολ που ήθελε με τον Αραούχο, αλλά μολονότι πίεσε για την ισοφάριση δεν βρήκε τις στιγμές που ήθελε, με αποτέλεσμα να φύγει ηττημένη, λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι κορυφής.

Super League
ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ 2-1slgr.gr

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς
Κίτρινες: Παμλίδης, Τσιντώτας, Εραμούσπε - Άμραμπατ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα (68΄ Λιάσος), Τζίνο, Μέντες (89΄ Σταματελόπουλος), Παμλίδης (79΄ Τζίμας), Μπάλαν
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Πινέδα (73΄ Τσούμπερ), Φερνάντες (65΄ Φαν Βέερτ), Άμραμπατ, Αραούχο, Γκαρσία

Σχετικές ειδήσεις