Super League, ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 3-2: Ξανά τρίτος με Ντάντας, πριν τον Ολυμπιακό

Βαγγέλης Πάτας

Intime News

Super League: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τιάγκο Ντάντας, ο ΠΑΟΚ λύγισε 3-2 τον Λεβαδειακό, μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανέβηκε και πάλι στην τρίτη θέση, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο.

Ο Ντάντας ήταν αυτός που «ξελάσπωσε» τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έπαιξε με τη «φωτιά» σε αρκετές περιπτώσεις κόντρα στον αξιόμαχο Λεβαδειακό. Ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ κι έδωσε ξανά το προβάδισμα, μετά την άμεση απάντηση των φιλοξενούμενων στο πρώτο γκολ.

Το παρθενικό τέρμα του Κουλιεράκη στη Super League έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του Λουτσέσκου. Οι Βοιωτοί μπήκαν και πάλι στο ματς, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν άλλο γκολ στο τελευταίο μισάωρο.

Την Κυριακή (5/2), ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, σε ένα καθοριστικό ντέρμπι για τις δύο ομάδες, όσον αφορά στην προσπάθεια που κάνουν να πλησιάσουν την κορυφή.

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακόςslgr.gr

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Κίτρινες: Κοτάρσκι, Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας - Νταμπό, Βινίσιους, Παναγιώτου.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (79' Βιεϊρίνια/90'+3' Νάσμπεργκ), Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (81' Φιλίπε Σοάρες), Ντάντας, Νάρεϊ (72' Α. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (80' Μπίσεσβαρ), Τάισον, Ολιβέιρα.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Τζημόπουλος, Βινίσιους, Βήχος (78' Συμελίδης), Μεχία (79' Σακό), Νταμπό (67' Γερεμέγεφ), Τσάπρας, Παναγιώτου, Μουτίνιο, Λούα Λούα (56' Τορό), Νίκας.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved