Παναθηναϊκός: Παρέμβαση στην εκδίκαση του Ατρόμητος – ΑΕΚ – «Να διαταχθεί διεξαγωγή του αγώνα»

Newsbomb

Intime News

Super League: Ο Παναθηναϊκός, έχοντας έννομο συμφέρον, θα παραστεί ως διάδικος στην εκδίκαση της υπόθεσης για την αναμέτρηση Ατρόμητος – ΑΕΚ.

Ο συνήγορος της ομάδας του Περιστερίου, Αλέξης Κούγιας είχε αναφέρει την Τρίτη (7/2) ότι: «Νομικά προβλέπεται και παρέμβαση από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ως έχοντες έννομο συμφέρον».

Το «τριφύλλι», όπως μετέδωσε ο Libero FM, ήταν η πρώτη ΠΑΕ, η οποία κατέθεσε πρόσθετη παρέμβαση, ώστε να παραστεί και να εκπροσωπηθεί νομικά στην εκδίκαση του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (9/2).

Ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει ότι η αναμέτρηση Ατρόμητος – ΑΕΚ, η οποία δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω του προβλήματος με τα δοκάρια, θα πρέπει να διεξαχθεί κανονικά. Οι «πράσινοι» ζήτησαν επίσημα «να γίνει δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση μας και να απορριφθεί η ένσταση της ΑΕΚ και να διαταχθεί η διεξαγωγή του επίδικου αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΕ ΑΕΚ σε νέα ημερομηνία».

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει έννομο συμφέρον, λόγω των όσων διακυβεύονται βαθμολογικά, με τη συγκεκριμένη κίνηση θα μπορεί πλέον να παρακολουθήσει την εξέλιξη της υπόθεσης σε όλους τους βαθμούς.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved