ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 0-0: «Φρέναρε» στους «Ζωσιμάδες»

Super League
Intime News

Super League: Ο ΠΑΟΚ «κόλλησε» στο «τείχος» που ύψωσε ο ΠΑΣ κι έμεινε στη «λευκή» (0-0) ισοπαλία στα Γιάννινα, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια, μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιβάλουν ένα αργό τέμπο στο ματς και μέχρι το 80ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ δυσκολευόταν να κάνει το παιχνίδι του. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα ο ΠΑΣ χρειάστηκε να αντέξει στην ασφυκτική πίεση των φιλοξενούμενων, οι οποίοι είχαν δοκάρι με τον Μπίσεσβαρ στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε την έκτη σερί ισοπαλία της, ενώ ο «Δικέφαλο του Βορρά» έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή, μολονότι επέκτεινε το αήττητο σερί του στα 18 ματς, σε όλες τις διοργανώσεις.

Super League
ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 0-0slgr.gr

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Κίτρινες: Καραχάλιος, Λώλης, Πήλιος.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Τσιντώντας, Σόρια, Πήλιος, Καραχάλιος (33' Λιάσος), Μορέιρα, Λώλης (58' Ροσέρο/80' Φοφανά), Εραμούσπε, Ριένστρα, Τζίνο, Μπακαδήμας, Μπαλάν.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Αουγκούστο, Τάισον (85' Μπίσεσβαρ), Σάστρε, Φιλίπε Σοάρες (46' Σβαμπ), Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Κωνσταντέλιας, Τόμας (85' Τζίμας), Νάρεϊ (68' Α. Ζίβκοβιτς).

Σχετικές ειδήσεις