ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0: «Όρθιος» στο Φάληρο, διατήρησε το +5!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
EUROKINISSI

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά το «τριφύλλι» άντεξε κι έφυγε με τον βαθμό (0-0) από το «Γ. Καραϊσκάκης», στο ντέρμπι «αιωνίων» της Super League - Ακυρώθηκε γκολ του Βρουσάι στο 89ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που «καιγόταν» για τη νίκη, για να βάλει «φωτιά» στην κορυφή κι αυτός ήταν που έψαξε πιο έντονα το γκολ.

Η ομάδα του Πειραιά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έπαιξε με πρωταρχικό στόχο να κρατήσει το «μηδέν».

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τα κατάφεραν κι έτσι βγήκαν αλώβητοι από ένα ακόμη ντέρμπι «αιωνίων». Κάπως έτσι διατήρησαν το +5 από τους αντιπάλους τους, ενώ είναι στο +2 από την ΑΕΚ, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο.

Το πρόσημο είναι θετικό για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα μπορούσαν να «κλέψουν» το ματς με τον Σπόραρ στο 79’. Το σουτ του Σλοβένου, όμως, πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πασχαλάκη. Από την άλλη, το αποτέλεσμα δεν αφήνει σίγουρα ικανοποιημένους του παίκτες του Μίτσελ, οι οποίοι είχαν δοκάρι στο 4’ με τον Μπακαμπού και πολλές στιγμές για να σκοράρουν.

Ο Ολυμπιακός βρήκε δίχτυα στο 89’ με τον Βρουσάι, ο οποίος είχε μπει ένα λεπτό νωρίτερα στη θέση του μοιραίου Κανός (είχε καλές στιγμές για να σκοράρει). Το γκολ, όμως, δεν μέτρησε, καθώς ο Ελ Αραμπί, ο οποίος ήταν οφσάιντ έκανε κίνηση προς την μπάλα, πριν εκείνη καταλήξει στον σκόρερ.

Η απόφαση του Πινέιρο προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των «ερυθρόλευκων», με τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί.

Super League
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-0slgr.gr

Διαιτητής: Ζοάο Πινέιρο (Πορτογαλία)
Κίτρινες: Χουάνγκ Ιν-μπεόμ, Παπασταθόπουλος, Βτουσάι - Μπρινιόλι, Ρουμπέν, Πούχατς
Αποβολές: 90’+9’ Παπασταθόπουλος (2η κίτρινη)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ (81’ Ραμόν), Εμβιλά, Χουάνγκ Ιν-μπεόμ, Μπιέλ (68’ Μασούρας), Φορτούνης (81’ Βαλμπουενά), Κανός (88’ Βρουσάι), Μπακαμπού (68’ Ελ-Αραμπί).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (61’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ (73’ λ.τρ. Πούχατς), Ρουμπέν, Κουρμπέλης (73’ λ.τρ. Τσέριν), Παλάσιος, Μπερνάρ (87’ Τσόκαϊ), Μαντσίνι, Ιωαννίδης (60’ Σπόραρ).

TA HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις