ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Με κόσμο στο Πανθεσσαλικό - Το έγγραφο της Αστυνομίας και η σύγχυση

Παναθηναϊκός: Με κόσμο στο Πανθεσσαλικό - Το έγγραφο της Αστυνομίας και η σύγχυση
Intime

Παναθηναϊκός: Κανονικά το «παρών» θα δώσουν οι οπαδοί των «πράσινων» στην αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την 6η αγωνιστική των play offs της Super League.

Την ερχόμενη Τετάρτη (26/04) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους «κυανέρυθρους» της Μαγνησίας, στο πλαίσιο της 6ης στροφής του μίνι πρωταθλήματος της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Τις τελευταίες ώρες δημιουργήθηκε σύγχυση αναφορικά με την παρουσία των οπαδών του «τριφυλλιού» στο Στάδιο του Βόλου, καθώς παρουσιάστηκε έγγραφο της Αστυνομίας, σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών.

Όμως, το εν λόγω έγγραφο δεν απαγορεύει την παρουσία φιλάθλων των φιλοξενούμενων στο Πανθεσσαλικό, μια και πρόκειται για τυπικό έγγραφο της Αστυνομίας, το οποίο παρουσιάζεται σε κάθε ματς των μεγάλων ομάδων στην περιφέρεια. Ωστόσο, οι οπαδοί των «πράσινων» θα δώσουν κανονικά το «παρών», αφού δεν θα λάβει χώρα οργανωμένη μετακίνηση.

Αυτό άλλωστε συμφώνησαν και οι δύο ομάδες στην προ ημερών συνάντηση για τα μέτρα ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε. Ο Βόλος συμφώνησε να δώσει στους «πράσινους» εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών τους και ο αριθμός θα συμφωνηθεί έπειτα από τη ζήτηση που θα υπάρχει από την πλευρά των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Κάτι τέτοιο υποστήριξε και η ΠΑΕ Βόλος και ο πρόεδρος, Αχιλλέας Μπέος, αφού έχουν γνωστοποιήσει πως θα δώσουν εισιτήρια σ’ όλες τις ομάδες στα play offs, με εξαίρεση στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Σχετικές ειδήσεις