ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Mπάρμπεκιου με τον Γιάννη Αλαφούζο μετά την προπόνηση

Παναθηναϊκός: Mπάρμπεκιου με τον Γιάννη Αλαφούζο μετά την προπόνηση
Intime

Παναθηναϊκός: Ο Γιάννης Αλαφούζος συμμετείχε στο μπάρμπεκιου που έγινε στο Κορωπί, με το κλίμα στους «πράσινους» να είναι εξαιρετικό.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τις γιορτές του Πάσχα και ετοιμάζεται για την τελική ευθεία της σεζόν, όπου διεκδικεί το πρωτάθλημα της Super League.

Ένα από τα «όπλα» των «πράσινων» αυτή τη χρονιά είναι φυσικά και το εξαιρετικό -και άκρως οικογενειακό- κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας. Το μεσημέρι της Τρίτης (18/4) το επιβεβαίωσαν, καθώς μετά το τέλος της προπόνησης που έγινε στο Κορωπί ακολούθησε... μπάρμπεκιου.

Κανείς δεν έφυγε από το «Γ. Καλαφάτης». Έμειναν και έψησαν για να φάνε όλοι μαζί, δίνοντας συνέχεια στο ελληνικό Πάσχα. Ήταν η πρώτη προπόνηση για τον Παναθηναϊκό μετά τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας.

Μάλιστα, στο μπάρμπεκιου συμμετείχε και ο Γιάννης Αλαφούζος, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να δείχνει ακόμη μια φορά πως είναι δίπλα στην ομάδα.

Όπως είναι λογικό, το κλίμα ήταν οικογενειακό και άκρως διασκεδαστικό. Αστεία έδιναν κι έπαιρναν, χαλάρωσαν οι πάντες, σε στιγμές που χρειάζονται ειδικά τώρα που ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία διεκδίκησης του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Γιάννης Αλαφούζος όπως και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, αντάλλαξαν ευχές, πέρασαν καλά και δείχνουν να είναι μια γροθιά.