Copa Del Rey: Κυπελλούχος η Ρεάλ Μαδρίτης – 2-1 στον τελικό την Οσασούνα

Newsbomb

Copa Del Rey: Με απόλυτο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ροντρίγκο, η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το κύπελλο Ισπανίας απέναντι στην Οσασούνα (2-1).

Χώρο για μία ακόμη «κούπα» κάνουν στην τροπαιοθήκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένχες» κατέκτησαν το Copa Del Rey, επικρατώντας στον μεγάλο τελικό της Οσασούνα. Η Αναμέτρηση έγινε στο «Καρτούχα» της Σεβίλλης και η «βασίλισσα» δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί, παρά την μεγάλη μάχη που έδωσε η αντίπαλος απ’ την Παμπλόνα.

Η ομάδα του Αντσελότι μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Βινίσιους να κάνει εκπληκτική προσπάθεια και να δίνει γκολ στο… πιάτο του Ροντρίγκο για το 1-0.

Ακολούθησαν καλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει και δοκάρι με τον Αλάμπα, αλλά το 1-0 διατηρήθηκε.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το πάθος να ξεχειλίζει, απειλήθηκε επεισόδιο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η ένταση εκτονώθηκε.

Στο 58’ η Οσασούνα έφερε το ματς στα ίσα, όταν ο Τόρο στα όρια της περιοχής έπιασε ένα ωραίο σουτ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με το γκολ της ομάδας από την Παμπλόνα να πανηγυρίζεται έξαλλα.

Η Ρεάλ «απάντησε» και ξαναπήρε το προβάδισμα στο 70’. Μετά από φάση διαρκείας και προσπάθεια του Βινίσιους, η μπάλα έφτασε στον Ροντρίγκο που από κοντά δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1.

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι. Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το 20ο της Copa Del Rey με αυτό τον τρόπο, αφήνοντας την Οσασούνα στη χαρά της δεύτερης συμμετοχής σε τελικό.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved