ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Τέλος οι πανηγυρισμοί - Στροφή στο Κύπελλο για το νταμπλ

ΑΕΚ: Τέλος οι πανηγυρισμοί - Στροφή στο Κύπελλο για το νταμπλ
Eurokinissi

ΑΕΚ: Τέρμα στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση της Super League μπαίνει από την Τετάρτη (17/05) στην Ένωση, καθώς αρχίζει η προετοιμασία για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet όπου μοναδικός στόχος είναι το νταμπλ.

Το βράδυ της Κυριακής (14/05) η ΑΕΚ πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες, τα μέλη του τεχνικού τιμ, η διοίκηση αλλά και οι οπαδοί της ομάδας έλαβαν… μέρος στην φιέστα για την κούπα στην Super League. Μάλιστα, το πάρτι τίτλου κατέληξε σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, όπου οι «κιτρινόμαυροι» το χάρηκαν με την… ψυχή τους.

Ωστόσο, από την Τετάρτη (17/05) όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο Ματίας Αλμέιδα είχε δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, ούτως ώστε να ξεκουραστούν και να… γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους για τον τελευταίο μεγάλο στόχο της σεζόν. Τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Σε μία εβδομάδα, την Τετάρτη (24/05) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, η Ένωση αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, με φόντο τον δεύτερο τίτλο της σεζόν. Μάλιστα, άπαντες στο «στρατόπεδο» των «κιτρινόμαυρων» έχουν στρέψει την προσοχή τους στη «μάχη» με τον «Δικέφαλο του Βορρά» έχοντας ως μοναδικό στόχο στην κατάκτηση της κούπας.

Σε περίπτωση που η Ένωση κατακτήσει το τρόπαιο, τότε θα έχει κλείσει ιδανικά τη φετινή σεζόν, κάνοντας το νταμπλ, το οποίο θα είναι το τρίτο στην ιστορία του συλλόγου, 45 χρόνια μετά την τελευταία φορά που το κατάφερε και τη σεζόν 1977-’78.

Ο μοναδικός απών από την αναμέτρηση θα είναι ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, ενώ ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να αποφασίσει αν θα στηριχθεί στους παίκτες που είχαν μεγαλύτερη συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας, όπως για παράδειγμα τους Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Τζαβέλλα, Μοχαμάντι και Γαλανόπουλο.

Βέβαια, όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, όταν ο Αργεντίνος τεχνικός θα αρχίσει να ετοιμάζει τα πλάνα του για το ντέρμπι του τελικού και θα φανούν οι προθέσεις του αναφορικά με το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Σχετικές ειδήσεις