ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πρόταση ανανέωσης στον αρχηγό του, Δημήτρη Κουρμπέλη

Παναθηναϊκός: Πρόταση ανανέωσης στον αρχηγό του, Δημήτρη Κουρμπέλη
Intime

Ο Παναθηναϊκός μετά τη μεταγραφή του Κάρλος Ζέκα, θέλει να «δέσει» στην ομάδα και τον αρχηγό, Δημήτρη Κουρμπέλη, καταθέτοντάς του πρόταση για νέο συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός κινείται με γρήγορους ρυθμούς προκειμένου να διαμορφώσει τον βασικό κορμό του ρόστερ του για τη νέα σεζόν και να θέσει τις βάσεις για να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο της Super League.

Πριν από δύο μέρες οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την πρώτη τους μεταγραφή, με την επιστροφή του Κάρλος Ζέκα στην ομάδα μετά από έξι χρόνια.

Πλέον ο Παναθηναϊκός έκανε πράξη και την επιθυμία του να «δέσει» και τον αρχηγό στο ρόστερ, καταθέτοντας επίσημη πρόταση ανανέωσης στον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Το Τριφύλλι προσφέρει νέο συμβόλαιο στον έμπειρο Έλληνα μέσο με βελτιωμένες ετήσιες απολαβές και περιμένει την απάντησή του μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο ίδιος ο Κουρμπέλης, παρότι έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό, έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον Παναθηναϊκό και σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε ξεκαθαρίσει πως άμεσα θα πάρει την απόφασή του για το μέλλον της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αλέξης Κούγιας αποσύρει το ενδιαφέρον για τον Ηρακλή - Στον Ερασιτέχνη οι μετοχές

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χορευτικές κινήσεις Μάικλ Τζάκσον στον ρυθμό του «Billie Jean»

ΠΑΟΚ: «Βόμβα» για το μέλλον του Λουτσέσκου - «Δεν θα συνεχίσει, χρειάζεται νέο κίνητρο»

Παναθηναϊκός: Επίσημη η πρώτη μεταγραφή - Ο Ζέκα επέστρεψε στο Τριφύλλι