ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK: Δέσμευση Μελισσανίδη - «Θα κάνω ό,τι ζητήσει ο Αλμέιδα για να διακριθούμε στην Ευρώπη»

AEK: Δέσμευση Μελισσανίδη - «Θα κάνω ό,τι ζητήσει ο Αλμέιδα για να διακριθούμε στην Ευρώπη»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους της ΑΕΚ τόνισε πως θα κάνει ό,τι ζητήσει ο Ματίας Αλμέιδα και μίλησε για 4-5 μεταγραφές.

Μετά τη νίκη στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ (2-0) και την κατάκτηση του νταμπλ, η ΑΕΚ έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, είχε συνάντηση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας και μίλησε για την έκβαση της χρονιάς, ενώ προανήγγειλε τα σχέδια για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, στην έναρξη της εκδήλωσης πήρε το μικρόφωνο και ήταν ξεκάθαρος σχετικά με τις προθέσεις του για την ενίσχυση της ΑΕΚ.

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι που μετά από τόσα χρόνια αυτή η ομάδα έχει και το πρωτάθλημα και το γήπεδο δικό της. Σήμερα θέλω να σας πω τα νέα πλάνα μας και τι σκεφτόμαστε να κάνουμε άμεσα μετά το γήπεδό μας και μετά ό,τι θέλετε να μας ρωτήσετε.

Ό,τι ζητήσει ο προπονητής θα το κάνουμε, τέσσερις, πέντε μεταγραφές, είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε γιατί πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να διακριθεί και στην Ευρώπη», είπε σχετικά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.